banner

Classificació i ús de clau

Feb 01, 2022

Bàsicament hi ha dos tipus de claus, claus mortes i claudàtores regulables. El primer es refereix a la clau que té un nombre fix escrit en ell, i el segon és la clau ajustable.

1. Clau morta: Un o ambdós extrems tenen una obertura d'una mida fixa, que s'utilitza per torçar una femella o un forrellat d'una certa mida.

2. Clau de torx: Ambdós extrems tenen acabats de treball amb forats hexagonals o de dotze cares, que són adequats per a ocasions en què l'espai de treball és estret i no es poden utilitzar clau ordinàries.

3. Clau de doble propòsit: un extrem és el mateix que la clau d'un sol tram, l'altre extrem és el mateix que la clau torx, i els dos extrems es cargolen amb la mateixa especificació de cargols o fruits secs.

4. Clau ajustable: L'amplada de l'obertura es pot ajustar dins d'un rang de mida determinat i pot convertir cargols o fruits secs de diferents especificacions. La característica estructural de la clau és que la mandíbula fixa està feta d'una mandíbula plana amb dents fines; un extrem de la mandíbula mòbil està fet d'una mandíbula plana; l'altre extrem està fet d'una mandíbula còncava amb dents fines; Les mandíbules es poden eliminar ràpidament i es pot canviar la posició de les mandíbules.

5. Clau de ganxo: També coneguda com clau de mitja lluna, s'utilitza per torçar fruits secs plans amb un gruix limitat.

6. Clau de presa: Es compon de múltiples preses amb forats hexagonals o forats de dotze puntes i equipat amb diversos accessoris com nanses i barres de connexió. És especialment adequat per cargolar cargols amb depressions molt estretes o profundes. o fruits secs.

7. Clau d'Allen: una clau de barra hexagonal en forma de L, especialment utilitzada per girar els cargols Allen. El model de la clau d'Allen es basa en la mida del costat oposat de l'hexàgon, i la mida del forrellat té estàndards nacionals. Aplicació: S'utilitza especialment per estrènyer o desmuntar fruits secs rodons en màquines-eina, vehicles i equips mecànics.

8. Clau de parell: pot mostrar el parell aplicat en girar el forrellat o la femella; o quan el parell aplicat arribi al valor especificat, emetrà senyal de llum o so. Les clau de parell són adequades per a instal·lacions amb nivells de parell clarament definits.


Coneixement del sector corresponent

Productes relacionats