banner

La història dels tornavisos

Feb 07, 2022

El cargol Phillips i el tornavís Phillips van ser inventats per Henry Phillips en la dècada de 1930. S'utilitza per primera vegada a la línia de muntatge del cotxe. Així que els cargols Phillips i els tornavisos Phillips també es coneixen com a cargols Philips i tornavisos Philips.

Per tal d'aplicar un petit parell al cargol ranurat, la gent va pensar a obrir una ranura al capçal del cargol, i el cargol es pot estrènyer i afluixar fàcilment amb el tornavís ranurat corresponent, però amb el ràpid desenvolupament de la ciència i la tecnologia, el cargol L'aplicació de tornavisos és cada vegada més extens, i també ha aparegut la insuficiència de cargols i tornavisos de fulla plana. La primera és que una vegada que la ranura del capçal del cargol està danyada, el cargol no es pot cargolar. Com més llarga sigui la longitud de la ranura, més fàcil serà danyar-la en el procés de cargol.

Per tal d'escurçar la longitud de l'osca, millorar la capacitat de l'osca per resistir el dany i transmetre la mateixa quantitat de torsió, la gent pensa en l'ús d'un solc creuat, que pot suportar la mateixa torsió, però la longitud d'una osca s'escurça a la meitat, que és resistent al dany. La capacitat s'ha millorat molt. El tornavís tenia originalment la forma d'una línia recta i no es podia utilitzar per a cargols encastables creuats. Només es va produir un altre tornavís encastable corresponent als cargols encastables creuats. Hi ha dos tipus de tornavisos.

Els cargols ranurats s'han utilitzat des que existien les màquines. És impossible substituir tots els cargols d'una màquina antiga. El tornavís Phillips no es pot utilitzar a la ranura i el cargol amb la ranura encara està en producció i aplicació, de manera que mantingueu el tornavís. D'aquesta manera, la majoria de les noves màquines utilitzen cargols encastats creuats, i els antics encara estan en ús, de manera que hi ha una situació en què s'utilitzen dos tornavisos alhora.


Coneixement del sector corresponent

Productes relacionats