banner

Introducció a les eines d'aïllament

Feb 15, 2022

Les eines d'aïllament es divideixen en categories I, II i III segons les seves diferents estructures d'aïllament.

Les eines de classe I es refereixen a eines elèctriques amb aïllament bàsic ordinari. La protecció contra la descàrrega elèctrica no només depèn de l'aïllament bàsic del ramie, sinó que també ha d'afegir una precaució de seguretat, és a dir, la part conductora exposada del cos que no es carrega en condicions normals, sinó que es converteix en un cos carregat quan el seu aïllament bàsic està danyat està protegit i connectat a zero. Per ser fiable, no hi ha d'haver menys de dos zeros protectors i s'ha d'afegir protecció addicional contra fuites. Al mateix temps, l'operador està obligat a utilitzar equips de protecció aïllants.

Les eines de classe II es refereixen a eines elèctriques amb doble aïllament o aïllament reforçat. En termes de protecció contra la descàrrega elèctrica, no només depenen del seu aïllament bàsic, sinó que també tenen les seves peces vives en condicions normals i peces conductores accessibles no carregades. El doble aïllament o reforç de les mesures d'aïllament i aïllament equival a dissenyar i fabricar els equips de protecció aïllants personals de l'operador sobre l'eina de manera fiable i eficaç.

Les eines de classe III es refereixen a eines elèctriques alimentades per seguretat extra-baixa tensió, i es basen en transformadors d'aïllament de seguretat per a la font d'alimentació en termes de protecció contra la descàrrega elèctrica.


Coneixement del sector corresponent

Productes relacionats