banner

Tres parts de pinces

Feb 20, 2022

Un parell de nanses per subjectar. Mànec de pinces de disseny ergonòmic per a una adherència més segura i còmoda. Eix de fixació, aquest és el punt de l'eix de fixació de les alicates. El punt de connexió s'ha de moure amb suavitat, sense cap soltança, de manera que les alicates es puguin obrir o tancar fàcilment amb una mà. Les alicates tenen mordasses de subjecció o vores de tall. Les fulles de les alicates es trituren finament fins a obtenir una forma adequada. Les dues vores de tall (amb molles) han de ser molt afilades i apropar-se amb precisió l'una a l'altra per tal de facilitar el tall del fil.

Això converteix una petita força externa (com la força de la mà exercida sobre el braç de la pinça) en una força de treball gran, de manera que les pinces es puguin subjectar o tallar amb eficàcia. A mesura que la força externa aplicada al braç de la pinça augmenta amb la relació de palanquejament, la força de la boca de la pinça produeix una força externa que agafa el moviment. Si s'ha de generar una força externa gran, la distància des del centre de la posició de reblat de les alicates fins al mànec ha de ser la més llarga possible i la distància des de l'obertura de subjecció o de tall fins al centre de reblat ha de ser tan curta. com sigui possible. No obstant això, moltes pinces no augmenten la força de la mà en gran mesura, perquè només faciliten el treball en llocs difícils, com ara: muntatge d'equips electrònics i aplicacions d'enginyeria electrònica i de precisió.

Les alicates solen ser forjades a partir d'acers estructurals aliats i no aliats. Per a les alicates generals, està fet d'acer estructural al carboni d'alta {{{0}}qualitat amb un contingut de carboni del 0,45%. Les alicates d'alta qualitat i resistents estan fetes d'alt contingut de carboni i/o elements d'aliatge com el crom o el vanadi.

Els orígens de les alicates a Europa es remunten a més de mil anys aC, quan la gent va començar a colar el ferro. Durant el procés de fosa, es poden utilitzar alicates per subjectar blocs de ferro calent. La forma de les alicates de forja del passat s'ha mantingut fins als nostres dies amb pocs canvis. La varietat de pinces es va expandir amb el desenvolupament de l'artesania, el comerç i la industrialització. Hi ha més de 100 tipus de pinces d'ús general-. Les alicates per a aplicacions especials també augmenten. Per descomptat, aquestes alicates especials no solen estar disponibles a la gamma d'ús general-. L'únic d'Alemanya, la producció mensual de pinces supera el milió, aproximadament el 50 per cent dels quals s'exporta. La gran majoria són alicates d'ús general-, com ara talladores, talladores de filferro i alicates de bomba d'aigua.


Coneixement del sector corresponent

Productes relacionats