banner

Slik bruker du elektroverktøy

Feb 18, 2022

1. Sjekk den nøye før bruk, utseendet er ikke skadet, bryterhandlingen er fleksibel og ingen blokkering, strømledningen og skallet til elektroverktøyet skal være intakt. Bruk et 500V megohmmeter for å måle isolasjonsmotstandsverdien mellom viklingen og skallet, som ikke skal være lavere enn 0,5 megohm. Verdien for isolasjonsmotstanden er vist i vedlagte tabell.

2. Håndholdte-elektriske verktøy med metallskall bør ha pålitelige, beskyttende jordingsledninger. Strømledningen er en myk gummibelagt kabel med flere-ledere, og begge ender av jordingsbeskyttelsesledningen skal være godt tilkoblet.

3. Håndholdte elektroverktøy skal brukes av profesjonelt personell med viss faglig kunnskap. De relevante sikkerhetsreglene bør følges nøye under bruk.

4. Kontroller før bruk om de aktuelle elektriske beskyttelsesanordningene og mekaniske beskyttelsesanordningene er i god stand. Bruken skal være normal.

Vær også oppmerksom på om den roterende delen er fleksibel og fri for fastklemming.

5. Ved bruk av klasse I håndholdte-elektriske verktøy må brukeren bruke verneutstyr som oppfyller forskriftene, og sette opp kvalifisert verneutstyr. Og ta tilsvarende sikkerhetstiltak mot elektrisk støt etter behov, som å installere en lekkasjebeskytter i strømkretsen, eller bruke isolerende hansker, isolerende sko eller stå på en isolerende pute.

Ved bruk av klasse II håndholdte{{0}}elektriske verktøy på fuktige og trange steder, bør det installeres en lekkasjebryter, arbeidsstrømmen til den elektriske bryteren er mindre enn 1,5mA, og virkningstiden er mindre enn eller lik 0,1 sekunder. Og lekkasjebryteren skal plasseres i beholderen og overvåkes av en spesiell person.

6. Yrkesfarer ved bruk av-håndholdt elektrisk verktøy. Hånd-armvibrasjonssykdom forårsaket av langvarig-hender-på vibrasjonsoperasjoner ble oppført som en av de lovlige yrkessykdommene i mitt land så tidlig som i 1957, også kjent som lokal vibrasjonssykdom , og manifesteres typisk som episodiske hvite fingre.


Relaterte nyheter

Beslektede produkter