banner

Forholdsregler ved kjøp av elektroverktøy

Feb 16, 2022

1. I henhold til behovene skiller du mellom hjemmebruk og profesjonell bruk. De fleste elektroverktøy er utviklet for profesjonelle. Når du kjøper, bør du skille mellom profesjonelle og generelle husholdningsverktøy. Generelt er forskjellen mellom profesjonelle og generelle husholdningsverktøy ved makten. Profesjonelle verktøy har høyere kraft for å gjøre det enklere for fagfolk å redusere arbeidsbelastningen. Generelle husholdningsverktøy har relativt små arbeidsbelastninger på grunn av små prosjekter. Derfor er inngangen til verktøyene relativt liten. Kraften trenger heller ikke å være stor.

2. Verktøyets ytteremballasje skal ha et klart mønster og ingen skade, plastboksen skal være fast, og haspen for å åpne plastboksen skal være fast og holdbar.

3. Verktøyets utseende skal være ensartet i fargen, det bør ikke være noen åpenbare skygger og bulker på overflaten av plastdelene, det skal ikke være riper eller støtmerker, monteringsdislokasjonen mellom skalldelene skal være ≤ 0,5 mm, aluminiumsbelegget skal være glatt og vakkert uten feil, og hele maskinen skal være Overflaten skal være fri for olje og flekker. Når den holdes for hånd, skal håndtaket på bryteren være flatt. Lengden på kabelen bør vanligvis ikke være mindre enn 2 meter.

4. Typeskiltparametrene til verktøyet skal være i samsvar med de på CCC-sertifikatet. Produsentens og produsentens detaljerte adresse og kontaktinformasjon bør inkluderes i bruksanvisningen. Batchnummeret for sporbarhet av produktet skal være på typeskiltet eller samsvarsbeviset.

5. Hold verktøyet for hånd, slå på strømforsyningen, bruk bryteren ofte for å få verktøyet til å starte ofte, og følg om av/på-funksjonen til verktøybryteren er pålitelig. Samtidig må du observere om det er unormale fenomener på TV-en og fluorescerende lamper på stedet. for å bekrefte at verktøyet er utstyrt med en effektiv radiointerferensundertrykker.

6. Verktøyet skal være slått på og gå i ett minutt. Hold den for hånd under drift. Hånden skal ikke føle unormal vibrasjon. Vær oppmerksom på ryggegnisten. Reverseringsgnisten må ikke overstige nivå 3/2. Når du ser inni, bør det ikke være noen åpenbar lysbue på kommutatoroverflaten. Under drift bør det ikke være unormal støy.

Boreverktøy drevet av elektrisitet. Det er et konvensjonelt produkt i elektroverktøy, og det er også det mest etterspurte elektroverktøyproduktet. Det årlige produksjons- og salgsvolumet står for 35% av Kinas elektroverktøy. Ifølge rapporter, i løpet av de neste ti til femten årene, vil verdens salg av elektroverktøy vokse med en årlig hastighet på 5%. Elektroverktøy er en slags "forbruksvarer med lav verdi". I Europa og USA brukes elektroverktøy ikke bare som et verktøy, men også som en gave, en gave gitt til hverandre, så de har et stort markedsutviklingspotensial.


Relaterte nyheter

Beslektede produkter