banner

Hva er kategoriene med verktøykasser

Feb 03, 2022

1. Verktøykasse i plast

Laget av høykvalitets ingeniørplast, høy styrke og støtbestandig, brukes den vanligvis til å lagre maskinvareverktøy. 2 Virtual Toolbox Samling av noen funksjoner, ulike verktøy er montert i en modul, som er praktisk for bruk, administrasjon og vedlikehold. For eksempel: spillverktøykasse, spørringsverktøykasse, etc.

2. Verktøykasse for aluminiumslegering

Det er en aluminiumslegering med magnesium og silisium som legeringselementer. Totalt sett har den gode mekaniske egenskaper og kan varmebehandles og sveises. Det er den mest brukte aluminiumslegeringen. Aluminiumslegeringsverktøykassen er laget av aluminiumslegeringsmateriale som skjelett, ABS, MDF (middels fiberplate), kryssfiner (flerlagsbrett), etc. Esken kroppen, på grunn av sin rimelige designstruktur, omhyggelig profesjonell utførelse, sterk bæreevne, holdbar, vakkert utseende og andre egenskaper, har et bredt spekter av applikasjoner i emballasje og andre næringer, hovedsakelig for utenlandske applikasjoner. Fremveksten av ulike bransjer, spesielt faktorene som kreves av ISO-industrien, forfølger integriteten til produktemballasje og transport, og bruken av aluminiumslegeringsbokser har også økt. Hoveddelen av chassiset er laget av høykvalitets aluminiumslegeringsprofiler, som har egenskapene til solid struktur, vakkert utseende og god varmespredningsytelse. Det er en ideell boks for avanserte instrumenter og målere i bransjer som industriell kontroll og presisjonsmaskiner.

3. Verktøykasse for bil

Bilverktøykassen refererer til verktøyene som hjelper bileieren til å håndtere disse problemene i tilfelle sammenbrudd eller ulykke. Generelt inkluderer det nødhammer, førstehjelpsskrin, brannslukningsapparat med stor kapasitet, sammenleggbart refleksvarslingsskilt, kjøretøyomformer, elektrisk strømførende ledning, kjøretøysikring, luftpumpe, walkie-talkie, vanntett tape, isolerende tape, dekkfritt reparasjonsverktøy, tau, etc.

4. Verktøykasse for enhet

En samling verktøy, en boks for lagring av ulike verktøy med forskjellige funksjoner og roller. For eksempel: medisinsk verktøykasse, reparasjonsverktøykasse, etc.

5. Tinn Verktøykasse

Delt inn i bærbare verktøykasser med to skuffer og tipping. Laget av galvanisert fosfaterende stålplate, sterk og holdbar. Toppdekselet har en skufflåsfunksjon, og det øverste håndtaket er lett å bære

6. Verktøykasse for nettverk

Designet for virtuelle nettverk Forskjellige nettverksverktøykasser har forskjellige funksjoner, hovedsakelig inkludert optimalisering av nettverket, vedlikehold av nettverket og oppretting av nettverket. Det er praktisk for publikum å integrere seg bedre i nettverket.

7. Verktøykasse for fastvare

Firmware Toolbox er et kraftig systemverktøykasseprogram som krever rotrettigheter.


Relaterte nyheter

Beslektede produkter