banner

Sissejuhatus isolatsioonitööriistadesse

Feb 15, 2022

Isolatsioonitööriistad jagunevad vastavalt nende erinevatele isolatsioonistruktuuridele I, II ja III kategooriasse.

I klassi tööriistad viitavad tavalise põhiisolatsiooniga elektritööriistadele. Kaitse elektrilöögi eest ei tugine mitte ainult ramjee põhiisolatsioonile, vaid peaks lisama ka ettevaatusabinõu, st kere avatud juhtiva osa, mis tavatingimustes ei laeta, kuid muutub laetud kehaks, kui selle põhiisolatsioon on kahjustatud on kaitstud ja ühendatud nulliga. Töökindluse tagamiseks ei tohiks olla vähem kui kaks kaitsenulli ja lisada tuleks täiendav lekkekaitse. Samal ajal on operaator kohustatud kasutama isoleerivaid kaitsevahendeid.

Class II tools refer to electric tools with double insulation or reinforced insulation. In terms of protection against electric shock, they not only rely on their basic insulation, but also have their live parts under normal conditions and accessible non-charged conductive parts. Double insulation or Strengthening insulation and isolation measures is equivalent to designing and manufacturing the operator's personal insulating protective equipment on the tool in a reliable and effective way.

III klassi tööriistad viitavad elektritööriistadele, mis töötavad ohutult eriti-madala pingega ja toiteallikana on elektrilöögi eest kaitstud eraldustrafod.


Asjaomase tööstusharu teadmisi

Seonduvad tooted