banner

Historien om skruetrækkere

Feb 07, 2022

Phillips-skruen og stjerneskruetrækkeren blev opfundet af Henry Phillips i 1930'erne. Først brugt på samlebåndet til bilen. Så stjerneskruer og stjerneskruetrækkere er også kendt som Philips-skruer og Philips-skruetrækkere.

For at anvende et lille drejningsmoment på den slidsede skrue, tænkte folk på at åbne en slids på skruehovedet, og skruen kan let strammes og løsnes med den tilsvarende slidsskruetrækker, men med den hurtige udvikling af videnskab og teknologi, skruen Anvendelsen af ​​skruetrækkere bliver mere og mere omfattende, og utilstrækkeligheden af ​​skruer og fladskruetrækkere har også vist sig. Den første er, at når først slidsen på skruehovedet er beskadiget, kan skruen ikke skrues ud. Jo længere slidsen er, desto nemmere er det at blive beskadiget i processen med at blive skruet.

For at forkorte indhakkets længde, forbedre hakkets evne til at modstå skader og overføre den samme mængde vridning, tænker folk på at bruge en krydsrille, som kan modstå samme vridning, men længden af ​​et hak er forkortet til det halve, hvilket er modstandsdygtigt over for skader. Evnen er blevet stærkt forbedret. Skruetrækkeren var oprindeligt i form af en lige linje og kunne ikke bruges til kryds-forsænkede skruer. Der blev kun fremstillet en anden kryds-forsænket skruetrækker svarende til de kryds-forsænkede skruer. Der er altså to typer skruetrækkere.

Slidskruer har været brugt siden maskiner eksisterede. Det er umuligt at udskifte alle skruerne på en gammel maskine. Stjerneskruetrækkeren kan ikke bruges på slidsen, og skruen med slidsen er stadig i produktion og anvendelse, så behold skruetrækkeren. På den måde bruger de fleste af de nye maskiner krydsskruer, og de gamle er stadig i brug, så der er en situation, hvor der bruges to skruetrækkere på samme tid.


Relevante branchekendskab

Relaterede produkter