banner

Previdnostni ukrepi pri nakupu električnih orodij

Feb 16, 2022

1. Glede na potrebe razločite med domačo in profesionalno uporabo. Večina električnih orodij je namenjena strokovnjakom. Pri nakupu je treba razlika med profesionalnim in splošnim gospodinjskimi orodji. Na splošno je na oblasti razlika med profesionalnimi in splošnimi gospodinjskimi orodji. Profesionalna orodja imajo večjo moč, da olajšajo strokovnjake za zmanjšanje delovne obremenitve. Splošna gospodinjska orodja imajo zaradi majhnih projektov razmeroma majhne delovne obremenitve. Zato je vnos orodij razmeroma majhen. Tudi moč ni potrebna.

2. Zunanje pakiranje orodja mora imeti jasen vzorec in nobenih poškodb, plastična škatla mora biti čvrsta, hasp za odpiranje plastične škatle pa mora biti trden in trpežen.

3. Videz orodja mora biti enotne barve, na površini plastičnih delov ne sme biti očitnih senc ≤ udrtih, ne sme biti prask ali oznak nabojev, razstavljanje montaže med deli lupine mora biti ≤ 0,5mm, aluminijasti premaz za litje mora biti gladek in lep brez napak, in celoten stroj mora biti Površina mora biti brez olja in madež. Ko se drži ročno, mora biti ročaj stikala ploščat. Dolžina kabla na splošno ne sme biti manjša od 2 metra.

4. Parametri na imeni orodja morajo biti skladni s parametri na certifikatu CCC. Podrobni naslov in kontaktni podatki proizvajalca in proizvajalca morajo biti vključeni v priročnik z navodili. Številka serije za sledljivost izdelka je na imeni ali potrdilu o skladnosti.

5. Držite orodje ročno, vklopite napajalnik, pogosto upravljajte stikalo, da se orodje pogosto zažene, in opazujte, ali je funkcija vklopa stikala za orodje zanesljiva. Obenem pa upoštevajte, ali na televizorju in fluorescenčne svetilke obstajajo nenormalni pojavi. za potrditev, da je orodje opremljeno z učinkovitim zaviralnim radijskim motenjem.

6. Orodje je treba vklopiti in zagnati eno minuto. Med delovanjem ga držite ročno. Roka ne bi smela čutiti nenormalnih vibracij. Opazujte vzvratno iskro. Vzvratna iskra ne sme presegati stopnje 3/2. Če pogledamo noter, na površini komutatorja ne bi smeli biti očitni. Med delovanjem ne sme biti nenormalnih hrupov.

Vrtalna orodja, ki jih napaja elektrika. To je običajen izdelek v električnih orodjih, in je tudi najbolj zahtevan izdelek električnega orodja. Letni obseg proizvodnje in prodaje predstavlja 35 % kitajskih električnih orodij. Po poročilih se bo v naslednjih desetih do petnajstih letih svetovna prodaja električnih orodij povečala po letni stopnji 5 %. E-orodja so nekakšna "potrošna vrednost nizke vrednosti". V Evropi in Združenih državah amerike se električno orodje ne uporablja samo kot orodje, ampak tudi kot darilo, darilo, ki se daje drug drugemu, zato imajo velik potencial za razvoj trga.


Sorodne novice

Sorodni izdelki