banner

Introducerea caracteristicilor setului de instrumente

Feb 02, 2022

1. Masa de lucru este realizată din turnare prin injecție unică, care are o rezistență mai mare, iar tratamentul neted al suprafeței este mai ușor de șters petele de ulei. Mânerul este realizat din cauciuc moale în ansamblu, care este mai ergonomic.

2. Sertarul de instrumente poate stoca o multitudine de module de scule

3. Cele două laturi ale sertarului sunt echipate cu șine glisante cu bile suprapuse, care au o netezime excelentă și îmbunătățesc durata de viață. Raza de acțiune extinsă permite deschiderea completă a sertarelor pentru un acces ușor la conținutul sertarelor.

4. Fiecare sertar are funcție de autoblocare

5. Cele două laturi ale setului de instrumente sunt proiectate cu plăci de oțel dublu strat cu plăci de oțel în interiorul plăcii de plasă, ceea ce face ca corpul cutiei să fie mai robust și mai durabil. Placa de plasă este utilizată pentru a atârna unelte sau accesorii pentru a extinde funcția de utilizare.

6. Încuietoarea centrală adoptă structura cheii inelului, care poate prelungi durata de viață a încuietorii. - Pentru a evita imposibilitatea de a deschide sertarul după pierderea cheii, fiecare încuietoare este echipată cu un număr corespunzător, atâta timp cât numărul este furnizat, cheia poate fi reconfigurată.

7. Cele patru colțuri ale setului de instrumente sunt echipate cu benzi anti-coliziune din materiale compozite noi

8. Dimensiuni moderate, pot fi stocate în portbagajul mașinii, convenabil și rapid


Legate de ştiri

Produse conexe