banner

Care sunt categoriile de cutii de instrumente

Feb 03, 2022

1. Cutie de scule din plastic

Fabricat din materiale plastice tehnice de-înaltă calitate, de înaltă-rezistență și rezistență-la impact, este utilizat în general pentru depozitarea instrumentelor hardware. 2 Cutie de instrumente virtuală Colecția unor funcții, diverse instrumente sunt asamblate într-un singur modul, care este convenabil pentru utilizare, gestionare și întreținere. Cum ar fi: cutie de instrumente pentru joc, cutie de instrumente pentru interogări etc.

2. Cutie de scule din aliaj de aluminiu

Este un aliaj de aluminiu cu magneziu și siliciu ca elemente de aliere. În general, are proprietăți mecanice bune și poate fi tratat termic și sudat. Este cel mai des folosit aliaj de aluminiu. Cutia de instrumente din aliaj de aluminiu este realizată din material din aliaj de aluminiu, cum ar fi scheletul, ABS, MDF (plăci din fibre medii), placaj (placă cu mai multe straturi), etc. , capacitate portantă puternică, aspect durabil, frumos și alte caracteristici, are o gamă largă de aplicații în ambalaje și alte industrii, în principal pentru aplicații străine. Creșterea diferitelor industrii, în special a factorilor solicitați de industria ISO, urmărește integritatea ambalării și transportului produselor, iar aplicarea cutiilor din aliaj de aluminiu a crescut, de asemenea. Corpul principal al șasiului este realizat din profile de-aliaje de aluminiu de înaltă calitate, care au caracteristicile unei structuri robuste, aspect frumos și performanțe bune de disipare a căldurii. Este o cutie ideală pentru instrumente-de ultimă generație și contoare în industrii precum controlul industrial și mașinile de precizie.

3. Cutia de scule auto

Cutia de scule auto se referă la instrumentele care ajută proprietarul mașinii să facă față acestor probleme în cazul unei avarii sau accident. În general, include ciocan de urgență, trusă de prim ajutor, extinctor de-capacitate mare, semn de avertizare reflectorizant pliabil, invertor pentru vehicul, cablu electric sub tensiune, siguranță pentru vehicul, pompă de aer, walkie-talkie, bandă impermeabilă, bandă izolatoare, instrument de reparare-fără anvelope, cabluri de remorcare etc.

4. Entity Toolbox

O colecție de unelte, o cutie pentru depozitarea diverselor unelte cu diferite funcții și roluri. Cum ar fi: cutie de instrumente medicale, cutie de instrumente pentru reparații etc.

5. Cutie de instrumente din tablă

Împărțit în cutii de instrumente portabile, cu două-sertare și basculare. Fabricat din tablă de oțel fosfatat galvanizat, puternică și durabilă. Capacul superior are o funcție de blocare a sertarului, iar mânerul superior este ușor de transportat

6. Network Toolbox

Proiectat pentru rețele virtuale Diferitele cutii de instrumente de rețea au funcții diferite, inclusiv optimizarea rețelei, întreținerea rețelei și crearea rețelei. Este convenabil pentru public să se integreze mai bine în rețea.

7. Firmware Toolbox

Firmware Toolbox este un program puternic de sistem care necesită privilegii de root.


Legate de ştiri

Produse conexe