banner

Tipuri de scule electrice

Feb 12, 2022

În conformitate cu statisticile "China Power Tool Industry Production and Sales Demand Forecast and Transformation and Upgrade Analysis Report", sculele electrice sunt în principal împărțite în unelte electrice de tăiere a metalelor, unelte electrice de slefuire, unelte electrice de asamblare și unelte electrice feroviare. Uneltele electrice comune sunt burghiele electrice, polizoarele electrice, cheile electrice și șurubelnițele electrice, ciocanele electrice și burghiele electrice de impact, vibratoarele din beton, scândurile electrice.

1. Burghiu electric

Principalele specificații sunt 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 25, 32, 38, 49mm etc. Numărul se referă la diametrul maxim al burghiului pentru forarea pe oțel cu o rezistență la tracțiune de 390N/mm. Pentru metale neferoase, materiale plastice și alte materiale, diametrul maxim de foraj poate fi cu 30-50% mai mare decât specificația inițială și este prevăzută o mașină de lustruit.

2. Cheie electrică și șurubelniță electrică

Pentru încărcarea și descărcarea cuplajelor filetate. Mecanismul de transmisie al cheii electrice constă dintr-un angrenaj planetar și un mecanism de impact cu șurub cu bilă. Specificațiile sunt M8, M12, M16, M20, M24, M30 etc. Șurubelnița electrică adoptă un mecanism de transmisie a ambreiajului dinților sau un mecanism de transmisie a angrenajului, iar specificațiile sunt M1, M2, M3, M4, M6 etc.

3. Ciocane și exerciții de impact

Folosit pentru foraj, grooving și degroșarea betonului, pereților din cărămidă și a componentelor de construcție. Combinat cu șuruburi de expansiune, poate îmbunătăți viteza de instalare și calitatea diferitelor conducte și mașini-unelte; principiul de impact al ciocanului electric este de a genera putere de impact prin mișcarea pistonului intern, iar principiul de impact al burghiului de impact este că angrenajele rulează pentru a genera putere de impact, astfel încât impactul ciocanului mai multă forță.

4. Vibrator de beton

Este folosit pentru tasarea betonului la turnarea fundațiilor din beton și a componentelor din beton armat pentru a elimina găurile de aer și pentru a îmbunătăți rezistența. Forța de perturbare de înaltă frecvență a vibratorului electric conectat direct este formată din rotația blocului excentric acționat de motor, iar motorul este alimentat de o sursă de alimentare intermediară de frecvență de 150Hz sau 200Hz.

5. Scândură electrică

Este folosit pentru placarea pieselor structurale din lemn sau din lemn și poate fi, de asemenea, utilizat ca un scândor de masă mic atunci când este instalat pe o bancă. Arborele tăietor al planerului electric este acționat de arborele motorului prin curea.

6. Polizor electric

Cunoscut sub numele de polizor; polizor electric; polizor electric, un instrument de putere pentru șlefuire cu o roată de șlefuire sau un disc de șlefuire.


Legate de ştiri

Produse conexe