banner

Precauții la achiziționarea instrumentelor de putere

Feb 16, 2022

1. În funcție de nevoi, distingeți între uzul casnic și cel profesional. Cele mai multe instrumente de putere sunt concepute pentru profesioniști. Atunci când achiziționați, ar trebui să faceți distincția între instrumentele profesionale și cele generale de uz casnic. În general, diferența dintre uneltele profesionale și cele generale de uz casnic este la putere. Instrumentele profesionale au o putere mai mare de a facilita profesioniștilor să reducă volumul de muncă. Uneltele generale de uz casnic au sarcini de lucru relativ mici din cauza proiectelor mici. Prin urmare, intrarea instrumentelor este relativ mică. Nici puterea nu trebuie să fie mare.

2. Ambalajul exterior al instrumentului ar trebui să aibă un model clar și fără deteriorări, cutia de plastic ar trebui să fie fermă, iar hasp-ul pentru a deschide cutia de plastic ar trebui să fie ferm și durabil.

3. Aspectul instrumentului ar trebui să fie uniform în culoare, nu ar trebui să existe umbre și urme evidente pe suprafața părților din plastic, nu ar trebui să existe zgârieturi sau semne de lovire, dislocarea ansamblului între părțile cochiliei trebuie să fie ≤ 0,5 mm, acoperirea de turnare din aluminiu trebuie să fie netedă și frumoasă fără defecte, și întreaga mașină ar trebui să fie suprafața ar trebui să fie liber de ulei și pete. Când este ținut de mână, mânerul comutatorului trebuie să fie plat. Lungimea cablului nu trebuie să fie, în general, mai mică de 2 metri.

(4) Parametrii plăcuței de identificare ai instrumentului ar trebui să fie în concordanță cu cei din certificatul CCC. Adresa detaliată și informațiile de contact ale producătorului și ale producătorului ar trebui să fie incluse în manualul de instrucțiuni. Numărul lotului pentru trasabilitatea produsului se află pe plăcuța de identificare sau pe certificatul de conformitate.

5. Țineți instrumentul de mână, porniți sursa de alimentare, operați frecvent comutatorul pentru a face instrumentul să pornească frecvent și observați dacă funcția de pornire a comutatorului instrumentului este fiabilă. În același timp, observați dacă există fenomene anormale pe televizor și lămpi fluorescente la fața locului. pentru a confirma că instrumentul este echipat cu un supresor eficient de interferență radio.

6. Instrumentul ar trebui să fie pornit și să ruleze timp de un minut. Țineți-l de mână în timpul funcționării. Mâna nu trebuie să simtă nicio vibrație anormală. Observați scânteia de mers înapoi. Scânteia de mers înapoi nu trebuie să depășească nivelul 3/2. Privind în interior, nu ar trebui să existe nici un arc evident pe suprafața comutatorului. În timpul funcționării, nu trebuie să existe zgomot anormal.

Unelte de foraj alimentate cu energie electrică. Este un produs convențional în scule electrice și este, de asemenea, cel mai solicitat produs de scule electrice. Producția anuală și volumul vânzărilor reprezintă 35% din sculele electrice ale Chinei. Potrivit rapoartelor, în următorii zece până la cincisprezece ani, vânzările mondiale de scule electrice vor crește cu o rată anuală de 5%. Sculele electrice sunt un fel de "consumabile cu valoare mică". În Europa și Statele Unite, sculele electrice nu sunt folosite doar ca instrument, ci și ca un cadou, un cadou oferit unul altuia, astfel încât acestea au un mare potențial de dezvoltare a pieței.


Legate de ştiri

Produse conexe