banner

Tööriistakasti funktsioonide tutvustus

Feb 02, 2022

1. Töölaud on valmistatud ainulaadsest survevormimisest, millel on suurem tugevus, ja siledat pinnatöötlust on õliplekke lihtsam pühkida. Käepide on valmistatud pehmest kummist tervikuna, mis on ergonoomilisem.

2. Tööriistakasti sahtel võib salvestada hulgaliselt tööriistamooduleid

3. Sahtli kaks külge on varustatud pealispinnaga palli libisevate rööbastega, millel on suurepärane siledus ja mis parandavad kasutusiga. Laiendatud haare võimaldab sahtlid täielikult avada, et sahtlite sisule oleks lihtne juurde pääseda.

4. Igal sahtlil on isesulgumisfunktsioon

5. Tööriistakasti kaks külge on konstrueeritud kahekihiliste terasplaatidega, mille võrkplaadi sees on terasplaadid, mis muudab kasti korpuse vastupidavamaks ja vastupidavamaks. Võrguplaati kasutatakse tööriistade või tarvikute riputamiseks kasutusfunktsiooni laiendamiseks.

6. Kesklukk võtab vastu rõnga võtmekonstruktsiooni, mis võib pikendada luku kasutusiga. - Vältimaks sahtli avamist pärast võtme kaotamist, on iga lukk varustatud vastava numbriga, kui number on ette nähtud, saab võtme ümber konfigureerida.

7. Tööriistakasti neli nurka on varustatud kokkupõrkevastaste ribadega, mis on valmistatud uutest komposiitmaterjalidest

8. Mõõdukas suurus, mida saab hoida auto pagasiruumis, mugav ja kiire


Seotud Uudised

Seonduvad tooted