banner

Elektritööriistade tüübid

Feb 12, 2022

Hiina elektritööriistade tööstuse tootmis- ja müüginõudluse prognoosi ning ümberkujundamise ja uuendamise analüüsi aruande statistika kohaselt jagunevad elektrilised tööriistad peamiselt metalli lõikamise elektritööriistadeks, lihvimisjõuriistadeks, kooste elektritööriistadeks ja raudtee elektritööriistadeks. Tavalised elektrilised tööriistad on elektrilised külvikud, elektrilised veskid, elektrilised mutrivõtmed ja elektrilised kruvikeerajad, elektrilised haamrid ja elektrilised löögipuurid, betoonivibraatorid, elektrilised höövlid.

1. Elektripuur

Peamised kirjeldused on 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 25, 32, 38, 49mm jne. Number viitab puuriotsaku maksimaalsele läbimõõdule puurimiseks terasel, mille tõmbetugevus on 390N/mm. Värviliste metallide, plastide ja muude materjalide puhul võib maksimaalne puurimisläbimõõt olla 30-50% suurem kui esialgne spetsifikatsioon ja pakutakse poleerimismasinat.

2. Elektriline mutrivõti ja elektriline kruvikeeraja

Keermestatud haakeseadmete laadimiseks ja mahalaadimiseks. Elektrilise mutrivõtme ülekandemehhanism koosneb planeedi varustusest ja kuulkruvi soone löögimehhanismist. Tehnilised andmed on M8, M12, M16, M20, M24, M30 jne. Elektriline kruvikeeraja võtab vastu hamba siduri ülekandemehhanismi või käigukasti mehhanismi ning spetsifikatsioonid on M1, M2, M3, M4, M6 jne.

3. Haamrid ja löögiõppused

Kasutatakse betooni, telliskiviseinte ja ehituskomponentide puurimiseks, grooveerimiseks ja karastamiseks. Koos paisumispoldidega võib see parandada erinevate torustike ja tööpinkide paigalduskiirust ja kvaliteeti; elektrilise haamri löögipõhimõte on sisemise kolvi liikumisega löögivõimsuse tekitamine ja löögipuuri löögipõhimõte on see, et käigud töötavad löögivõimsuse tekitamiseks, nii et haamri mõju on suurem jõud.

4. Betoonivibraator

Seda kasutatakse betooni tampimiseks betoonvundamentide ja raudbetoonkomponentide valamisel, et kõrvaldada õhuavad ja parandada tugevust. Elektrilise otseühendusega vibraatori kõrgsagedusliku häirejõu moodustab mootori juhitud ekstsentrilise ploki pöörlemine ja mootorit toidab 150Hz või 200Hz kesksageduslik toiteallikas.

5. Elektriline höövel

Seda kasutatakse puidu või puidust konstruktsiooniosade hööveldamiseks ning seda saab kasutada ka väikese laua höövlina, kui see on paigaldatud pingile. Elektrilise höövli lõikuri võlli juhib mootori võll läbi vöö.

6. Elektriline veski

Üldtuntud kui veski; elektriline veski; elektriline veski, elektriline tööriist lihvimiseks lihvimisratta või lihvimiskettaga.


Seotud Uudised

Seonduvad tooted