banner

Ettevaatusabinõud elektritööriistade ostmisel

Feb 16, 2022

1. Vastavalt vajadusele eristage kodu ja professionaalset kasutamist. Enamik elektrilisi tööriistu on mõeldud professionaalidele. Ostmisel peaksite eristama professionaalseid ja üldisi majapidamisvahendeid. Üldiselt on erinevus professionaalsete ja üldiste majapidamistööriistade vahel võimul. Professionaalsetel tööriistadel on suurem võimsus, et hõlbustada spetsialistide töökoormust. Üldistel majapidamisvahenditel on väikeste projektide tõttu suhteliselt väike töökoormus. Seetõttu on tööriistade sisend suhteliselt väike. Võim ei pea olema ka suur.

2. Tööriista välispakendil peaks olema selge muster ja kahjustusi ei tohiks, plastkarp peaks olema kindel ja plastkarbi avamise hasp peaks olema kindel ja vastupidav.

3. Tööriista välimus peaks olema ühtlane, plastosade pinnal ei tohiks olla ilmseid varje ja mõlke, ei tohiks olla kriimustusi ega muhkemärke, kestaosade kokkupaneku nihestus peaks olema ≤ 0,5 mm, alumiiniumist valukate peaks olema sile ja ilus ilma defektideta, ja kogu masin peaks olema Pind peaks olema õli ja plekkideta. Käsitsi hoidmisel peaks lüliti käepide olema tasane. Kaabli pikkus ei tohiks üldjuhul olla väiksem kui 2 meetrit.

4. Tööriista nimesildi parameetrid peaksid olema kooskõlas CCC sertifikaadi parameetritega. Kasutusjuhendisse tuleks lisada tootja ja tootja üksikasjalikud aadressid ja kontaktandmed. Toote jälgitavuse partii number peab olema nimesildil või vastavustunnistusel.

5. Hoidke tööriista käepärast, lülitage toiteallikas sisse, kasutage sageli lülitit, et tööriist käivituks sageli, ja jälgige, kas tööriistalüliti sisse-välja lülitamise funktsioon on usaldusväärne. Samal ajal jälgige, kas teleris on ebanormaalseid nähtusi ja kohapeal fluorestseeruvaid lampe. kinnitamaks, et tööriist on varustatud tõhusa raadiohäirete summutajaga.

6. Tööriist peaks olema sisse lülitatud ja töötama ühe minuti jooksul. Hoidke seda töö ajal käsitsi. Käsi ei tohiks tunda ebanormaalset vibratsiooni. Jälgige tagurdavat sädet. Tagurdussäde ei tohiks ületada taset 3/2. Vaadates sisse, ei tohiks kommutaatori pinnal olla ilmset kaare. Töötamise ajal ei tohiks olla ebanormaalset müra.

Puurimisvahendid, mis töötavad elektri jõul. See on tavaline toode elektritööriistades ja see on ka kõige nõudlikum elektritööriistade toode. Aastane tootmis- ja müügimaht moodustab 35% Hiina elektritööriistadest. Aruannete kohaselt kasvab järgmise kümne kuni viieteistkümne aasta jooksul elektritööriistade müük maailmas 5% aastas. Elektrilised tööriistad on omamoodi "madala väärtusega tarbekaubad". Euroopas ja Ameerika Ühendriikides ei kasutata elektrilisi tööriistu mitte ainult tööriistana, vaid ka kingitusena, üksteisele antud kingitusena, nii et neil on suur turu arengupotentsiaal.


Seotud Uudised

Seonduvad tooted