banner

Millised on tööriistakastide kategooriad?

Feb 03, 2022

1. Plastikust tööriistakast

Valmistatud kvaliteetsest inseneriplastist, kõrge tugevusega ja löögikindlast, kasutatakse seda tavaliselt riistvara tööriistade hoidmiseks. 2 Virtuaalne tööriistakast Mõnede funktsioonide kogum, erinevad tööriistad on kokku pandud ühte moodulisse, mis on mugav kasutamiseks, haldamiseks ja hooldamiseks. Näiteks: mängu tööriistakast, päringu tööriistakast jne.

2. Alumiiniumisulamist tööriistakast

See on alumiiniumisulam, mille legeerivateks elementideks on magneesium ja räni. Üldiselt on sellel head mehaanilised omadused ning seda saab kuumtöödeldud ja keevitada. See on kõige sagedamini kasutatav alumiiniumisulam. Alumiiniumisulamist tööriistakast on valmistatud alumiiniumisulamist materjalist nagu skelett, ABS, MDF (keskmine puitkiudplaat), vineer (mitmekihiline plaat) jne. Kasti korpusel on oma mõistliku disainistruktuuri, hoolika professionaalse töötluse, tugeva kandevõime, vastupidava, ilusa välimuse ja muude omaduste tõttu pakendites ja muudes tööstusharudes, peamiselt välismaisteks rakendusteks, mitmesuguseid rakendusi pakendites ja muudes tööstusharudes. Erinevate tööstusharude tõus, eriti ISO-tööstuse nõutavad tegurid, järgivad tootepakendite ja transpordi terviklikkust ning alumiiniumisulamist kastide kasutamine on samuti suurenenud. Šassii põhiosa on valmistatud kvaliteetsetest alumiiniumisulami profiilidest, millel on tugeva struktuuri omadused, ilus välimus ja hea soojuse hajutamise jõudlus. See on ideaalne kast kõrgekvaliteedilistele instrumentidele ja arvestitele sellistes tööstusharudes nagu tööstuslik juhtimine ja täppismasinad.

3. Auto tööriistakast

Auto tööriistakast viitab tööriistadele, mis aitavad autoomanikul rikke või õnnetuse korral nende probleemidega toime tulla. Üldiselt sisaldab see hädahaamrit, esmaabikomplekti, suure võimsusega tulekustutit, kokkupandavat helkurhoitavat märki, sõiduki inverterit, elektrilist elustraati, sõiduki kaitsmeid, õhupumpa, raadiosaatjat, veekindlat teipi, isoleerteipi, rehvivaba remondivahendit, pukseerimistrosse jne.

4. Olemi tööriistakast

Tööriistade kogum, kast erinevate funktsioonide ja rollidega tööriistade hoidmiseks. Näiteks: meditsiiniline tööriistakast, remondi tööriistakast jne.

5. Tina tööriistakast

Jagatud kaasaskantavateks, kahe sahtliga ja kallutavateks tööriistakastideks. Valmistatud tsingitud fosfeerivast terasplaadist, tugev ja vastupidav. Ülemisel kaanel on sahtli lukustusfunktsioon ja ülemist käepidet on lihtne kaasas kanda

6. Võrgu tööriistakast

Mõeldud virtuaalsetele võrkudele Erinevatel võrgu tööriistakastidel on erinevad funktsioonid, peamiselt võrgu optimeerimine, võrgu haldamine ja võrgu loomine. Üldsusel on mugav võrku paremini integreeruda.

7. Püsivara tööriistakast

Püsivara tööriistakast on võimas süsteemi tööriistakasti programm, mis nõuab juurõigusi.


Seotud Uudised

Seonduvad tooted