banner

Koje su kategorije alatnih okvira

Feb 03, 2022

1. Plastična kutija za alat

Izrađen od visokokvalitetne inženjerske plastike, visoke čvrstoće i otporne na udarce, općenito se koristi za pohranu hardverskih alata. 2 Virtualna zbirka alata nekih funkcija, razni alati su sastavljeni u jedan modul, koji je pogodan za uporabu, upravljanje i održavanje. Kao što su: alat za igre, alatni okvir za upite itd.

2. Kutija za alat od aluminijske legure

To je aluminijska legura s magnezijem i silicijem kao legirajućim elementima. Sveukupno ima dobra mehanička svojstva i može se toplinski obraditi i zavariti. To je najčešće korištena aluminijska legura. Kutija s alatom od aluminijske legure izrađena je od materijala od aluminijske legure kao kostur, ABS, MDF (srednja vlaknasta ploča), šperploča (višeslojna ploča) itd. Tijelo kutije, zbog svoje razumne konstrukcijske strukture dizajna, pedantne profesionalne izrade, snažne nosivosti, izdržljivog, lijepog izgleda i drugih karakteristika, ima širok raspon primjena u ambalaži i drugim industrijama, uglavnom za strane primjene. Porast različitih industrija, posebno čimbenika koje zahtijeva ISO industrija, teži integritetu pakiranja i transporta proizvoda, a povećala se i primjena kutija od aluminijske legure. Glavno tijelo šasije izrađeno je od visokokvalitetnih profila aluminijske legure, koji imaju karakteristike čvrste strukture, lijepog izgleda i dobrih performansi rasipanja topline. Idealna je kutija za vrhunske instrumente i brojila u industrijama kao što su industrijska kontrola i precizni strojevi.

3. Kutija s alatom za automobile

Kutija s alatom za automobil odnosi se na alate koji pomažu vlasniku automobila da se nosi s tim problemima u slučaju kvara ili nesreće. Općenito, uključuje čekić za hitne slučajeve, komplet prve pomoći, aparat za gašenje požara velikog kapaciteta, sklopivi reflektirajući znak upozorenja, pretvarač vozila, električnu živu žicu, osigurač vozila, zračnu pumpu, voki-toki, vodootpornu traku, izolacijsku traku, alat za popravak bez guma, užad za vuču itd.

4. Alatni okvir entiteta

Zbirka alata, kutija za spremanje različitih alata s različitim funkcijama i ulogama. Kao što su: medicinski alat, kutija s alatima za popravak itd.

5. Limeni alatni okvir

Podijeljeno na prijenosne kutije s alatima s dvije ladice i prevrtanje. Izrađena od pocinčane fosfatne čelične ploče, jaka i izdržljiva. Gornji poklopac ima funkciju zaključavanja ladice, a gornju ručku je lako nositi

6. Mrežni alatni okvir

Dizajnirani za virtualne mreže Različiti mrežni alatni okviri imaju različite funkcije, uglavnom uključujući optimizaciju mreže, održavanje mreže i stvaranje mreže. Javnosti je prikladno bolje integrirati se u mrežu.

7. Alatni okvir firmvera

Firmware Toolbox moćan je program alata sustava koji zahtijeva korijenske privilegije.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi