banner

Koje su kategorije kutija za alate

Feb 03, 2022

1. Plastična kutija za alat

Napravljen od visoko-kvalitetne inženjerske plastike, visoke-čvrstoće i otpornosti na udare-, uglavnom se koristi za pohranjivanje hardverskih alata. 2 Virtual Toolbox Zbirka nekih funkcija, razni alati su sastavljeni u jedan modul, koji je pogodan za korištenje, upravljanje i održavanje. Kao što su: kutija alata za igru, kutija sa alatima za upite, itd.

2. Kutija za alate od aluminijumske legure

To je legura aluminijuma sa magnezijumom i silicijumom kao legirajućim elementima. Sveukupno ima dobra mehanička svojstva i može se termički obrađivati ​​i zavarivati. To je najčešće korišćena legura aluminijuma. Kutija za alate od aluminijumske legure napravljena je od materijala legure aluminijuma kao što je skelet, ABS, MDF (srednje vlaknaste ploče), šperploča (više-ploča) itd. Kutija kutije, zbog svoje razumne strukture dizajna, pedantne profesionalne izrade , jake nosivosti, izdržljivosti, lijepog izgleda i drugih karakteristika, ima široku primjenu u ambalažnoj i drugim industrijama, uglavnom za strane primjene. Uspon različitih industrija, posebno faktora koje zahtijeva ISO industrija, teži integritetu pakovanja proizvoda i transporta, a povećana je i primjena kutija od aluminijske legure. Glavno tijelo šasije je napravljeno od-kvalitetnih profila od aluminijumske legure, koji imaju karakteristike čvrste strukture, lijepog izgleda i dobrih performansi odvođenja topline. Idealna je kutija za vrhunske-instrumente i brojila u industrijama kao što su industrijska kontrola i precizne mašine.

3. Auto Toolbox

Automobilska kutija sa alatima odnosi se na alate koji pomažu vlasniku automobila da se nosi sa ovim problemima u slučaju kvara ili nesreće. Općenito, uključuje čekić za hitne slučajeve, komplet prve pomoći, aparat za gašenje požara velikog{0}}kapaciteta, sklopivi reflektirajući znak upozorenja, inverter vozila, električnu žicu pod naponom, osigurač vozila, zračnu pumpu, voki{1}}toki, vodootpornu traku, izolaciona traka, alat-bez guma za popravku, užad za vuču itd.

4. Entite Toolbox

Zbirka alata, kutija za pohranjivanje raznih alata s različitim funkcijama i ulogama. Kao što su: kutija za medicinske alate, kutija za alate za popravku, itd.

5. Tin Toolbox

Podijeljen na prijenosne, dvije-kutije sa ladicama i kutije s alatima za preklop. Izrađen od pocinčanog fosfatiranog čeličnog lima, jak i izdržljiv. Gornji poklopac ima funkciju zaključavanja fioke, a gornja ručka je laka za nošenje

6. Network Toolbox

Dizajnirano za virtuelne mreže Različite mrežne kutije alata imaju različite funkcije, uglavnom uključujući optimizaciju mreže, održavanje mreže i kreiranje mreže. Pogodno je da se javnost bolje integriše u mrežu.

7. Firmware Toolbox

Firmware Toolbox je moćan sistemski program sa alatima koji zahtijeva root privilegije.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi