banner

Які категорії наборів інструментів

Feb 03, 2022

1. Пластикова коробка для інструментів

Виготовлений з високоякісного інженерного пластику, високоміцного і ударостійкого, він зазвичай використовується для зберігання апаратних інструментів. 2 Virtual Toolbox Колекція деяких функцій, різних інструментів збирається в один модуль, який зручний для використання, управління та обслуговування. Такі як: ігрова панель інструментів, панель інструментів для запитів тощо.

2. Інструментарій з алюмінієвого сплаву

Це алюмінієвий сплав з магнієм і кремнієм в якості легуючих елементів. В цілому він має хороші механічні властивості і може бути термічно оброблений і зварений. Це найбільш часто використовуваний алюмінієвий сплав. Інструментарій з алюмінієвого сплаву виготовлений з матеріалу з алюмінієвого сплаву як скелет, ABS, MDF (середня ДВП), фанера (багатошарова дошка) тощо. Кузов коробки, завдяки своїй розумній конструктивній структурі, скрупульозній професійній майстерності, міцній несучій здатності, міцному, красивому зовнішньому вигляду та іншим характеристикам, має широкий спектр застосування в упаковці та інших галузях промисловості, в основному для іноземного застосування. Зростання різних галузей промисловості, особливо факторів, необхідних для промисловості ISO, переслідують цілісність упаковки та транспортування продукції, а також застосування коробок з алюмінієвим сплавом також збільшилося. Основний корпус ходової частини виконаний з високоякісних профілів алюмінієвого сплаву, які мають характеристики міцної конструкції, гарний зовнішній вигляд і хороші показники розсіювання тепла. Це ідеальна коробка для висококласних приладів і лічильників в таких галузях, як промисловий контроль і точна техніка.

3. Автомобільна панель інструментів

Автомобільний інструментарій відноситься до інструментів, які допомагають автовласнику впоратися з цими проблемами в разі поломки або аварії. Як правило, він включає аварійний молоток, аптечку першої допомоги, вогнегасник великої місткості, складний світловідбиваючий попереджувальний знак, інвертор транспортного засобу, електричний живий дріт, запобіжник транспортного засобу, повітряний насос, рації, водонепроникну стрічку, ізоляційну стрічку, інструмент ремонту без шин, буксирувальні канати тощо.

4. Панель інструментів сутності

Колекція інструментів, коробка для зберігання різних інструментів з різними функціями і ролями. Такі як: медичний інструментарій, ремонт набору інструментів і т.д.

5. Бляшаний інструментарій

Розділений на портативні, двосучасні та перекидні набори інструментів. Виготовлена з оцинкованої фосфатної сталевої пластини, міцна і довговічна. Верхня кришка має функцію блокування шухляди, а верхню ручку легко переносити

6. Мережева панель інструментів

Призначені для віртуальних мереж Різні мережеві набори інструментів мають різні функції, в основному включаючи оптимізацію мережі, підтримку мережі та створення мережі. Публіці зручно краще інтегруватися в мережу.

7. Панель інструментів прошивки

Firmware Toolbox - це потужна програма для системного набору інструментів, яка вимагає привілеїв root.


Пов'язані новини

Супутні товари