banner

Види електроінструментів

Feb 12, 2022

According to the "China Power Tool Industry Production and Sales Demand Forecast and Transformation and Upgrade Analysis Report" statistics, power tools are mainly divided into metal cutting power tools, grinding power tools, assembly power tools and railway power tools. Common power tools are electric drills, electric grinders, electric wrenches and electric screwdrivers, electric hammers and electric impact drills, concrete vibrators, electric planers.

1. Електродриль

Основні технічні характеристики: 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 25, 32, 38, 49 мм і т. д. Цифра означає максимальний діаметр свердла для свердління сталі з міцністю на розрив 390 Н/мм. Для кольорових-металів, пластмас та інших матеріалів максимальний діаметр свердління може бути на 30–50 відсотків більшим за оригінальну специфікацію, а також надається полірувальна машина.

2. Електричний ключ і електровикрутка

Для завантаження та розвантаження різьбових муфт. Трансмісійний механізм електричного ключа складається з планетарної передачі і ударного механізму з кульковим гвинтом. Технічні характеристики M8, M12, M16, M20, M24, M30 тощо. Електрична викрутка використовує механізм передачі зубчастої муфти або механізм передачі шестерні, а технічні характеристики M1, M2, M3, M4, M6 тощо.

3. Перфоратори та ударні дрилі

Використовується для свердління, нарізання канавок і нанесення шероховатості бетону, цегляних стін і будівельних компонентів. У поєднанні з дюбелями це може покращити швидкість монтажу та якість різних трубопроводів та верстатів; Принцип удару електричного молотка полягає в тому, щоб генерувати ударну силу за рахунок руху внутрішнього поршня, а принцип удару ударної дрилі полягає в тому, що зубчасті колеса працюють для створення ударної сили, тому удар молотка більший.

4. Вібратор для бетону

Використовується для утрамбування бетону при заливці бетонних фундаментів і залізобетонних компонентів для усунення повітряних отворів і підвищення міцності. Висока{0}}сила збурення електричного вібратора з прямим{1}} підключенням утворюється обертанням ексцентричного блоку, який приводиться в рух двигуном, а двигун живиться від джерела живлення з проміжною частотою 150 Гц або 200 Гц.

5. Електричний рубанок

Використовується для стругання деревини або дерев’яних конструкцій, а також може використовуватися як невеликий настільний рубанок при установці на лавку. Вал різця електрорубанка приводиться в рух валом двигуна через ремінь.

6. Електрична шліфувальна машина

Широко відомий як подрібнювач; електрошліфувальна машина; електрошліфувальна машина, електроінструмент для шліфування шліфувальним кругом або шліфувальним диском.


Пов'язані новини

Супутні товари