banner

Як користуватися електроінструментами

Feb 18, 2022

1. Уважно перевірте його перед використанням, зовнішній вигляд не пошкоджений, дія перемикача гнучка і немає заклинювання, ведучий живлення і оболонка електроінструменту повинні бути цілими. Використовуйте мегомметр 500 В для вимірювання значення опору ізоляції між обмоткою і оболонкою, яка не повинна бути нижче 0,5 мегом. Значення опору ізоляції показано в прикріпленій таблиці.

2. Ручні електроінструменти з металевими оболонками повинні мати надійні захисні заземлювальні дроти. Силовий свинець являє собою багатожильний м'який гумовий обшитий кабель, і обидва кінці заземлювального захисного дроту повинні бути міцно з'єднані.

3. Портативні електроінструменти повинні використовуватися професійним персоналом з певними професійними знаннями. При використанні слід суворо дотримуватися відповідних правил безпеки експлуатації.

4. Перед використанням перевірте, чи є відповідні пристрої електрозахисту та механічні пристрої захисту в хорошому стані. Його використання має бути нормальним.

Також зверніть увагу на те, чи є обертова частина гнучкою і вільною від заклинювання.

5. При використанні ручних електроінструментів I класу користувач повинен надіти захисні засоби, які відповідають нормативним актам, і налаштувати кваліфіковані захисні засоби. І вжити відповідних заходів безпеки від ураження електричним струмом, якщо це необхідно, таких як установка захисту від витоку в ланцюгу живлення, або носити ізоляційні рукавички, ізоляційне взуття або стоячи на ізоляційній панелі.

При використанні ручних електроінструментів класу II у вологих і вузьких місцях слід встановити перемикач витоку, робочий струм електричного вимикача менше 1,5 мА, а час дії менше або дорівнює 0,1 секунди. А протікаючий вимикач повинен бути поміщений в ємність і контролюватися спеціальною людиною.

6. Професійні небезпеки використання ручних електроінструментів. Вібраційна хвороба рук і рук, викликана тривалою практичною вібраційною операцією, була перерахована як одне з легальних професійних захворювань в моїй країні ще в 1957 році, також відома як місцева вібраційна хвороба, і зазвичай проявляється як епізодичні білі пальці.


Пов'язані новини

Супутні товари