banner

Запобіжні заходи при придбанні електроінструментів

Feb 16, 2022

1. Відповідно до потреб розрізняють домашнє та професійне використання. Більшість електроінструментів призначені для професіоналів. При покупці слід розрізняти професійні і загальні побутові інструменти. Як правило, різниця між професійними та загальними побутовими інструментами полягає у владі. Професійні інструменти мають більш високу потужність, щоб полегшити професіоналам зменшити навантаження. Загальні побутові інструменти мають відносно невеликі навантаження за рахунок невеликих проектів. Тому вхід інструментів відносно невеликий. Влада також не повинна бути великою.

2. Зовнішня упаковка інструменту повинна мати чіткий малюнок і відсутність пошкоджень, пластикова коробка повинна бути твердою, а хасп для відкриття пластикової коробки повинен бути твердим і міцним.

3. Зовнішній вигляд інструменту повинен бути рівномірним за кольором, на поверхні пластикових деталей не повинно бути явних тіней і вм'ятин, не повинно бути подряпин або відміток від ударів, вивих збірки між деталями оболонки повинен бути ≤ 0,5 мм, алюмінієве ливарне покриття повинно бути гладким і красивим без дефектів, і вся машина повинна бути Поверхня повинна бути вільною від масла і плям. При утриманні вручну ручка вимикача повинна бути плоскою. Довжина кабелю, як правило, не повинна бути менше 2 метрів.

4. Параметри таблички з назвами інструменту повинні відповідати параметрам сертифіката CCC. Детальна адреса і контактна інформація виробника і виробника повинні бути включені в інструкцію з експлуатації. Номер партії для простежуваності виробу повинен бути на табличці або сертифікаті відповідності.

5. Тримайте інструмент вручну, вмикайте блок живлення, часто керуйте перемикачем, щоб інструмент часто запускався, і спостерігайте, чи є функція вимикання перемикача інструмента надійною. При цьому поспостерігайте, чи є якісь аномальні явища на телевізорі і люмінесцентних лампах на місці. для того, щоб підтвердити, що засіб оснащений ефективним супресором радіоперешкод.

6. Інструмент повинен бути включений і працювати протягом однієї хвилини. Тримайте його за руку під час роботи. Рука не повинна відчувати ніяких аномальних вібрацій. Спостерігайте за іскрою, що обертається. Іскра, що обертається, не повинна перевищувати рівень 3/2. Заглянувши всередину, на поверхні комутатора не повинно бути явної дуги. Під час роботи не повинно бути аномального шуму.

Бурові інструменти, що живляться від електрики. Це звичайний продукт в електроінструментах, а також найбільш затребуваний продукт електроінструменту. Річний обсяг виробництва і продажів становить 35% енергетичних інструментів Китаю. Згідно з повідомленнями, в найближчі десять-п'ятнадцять років світові продажі електроінструментів будуть рости щорічними темпами на 5%. Електроінструменти - це свого роду «недорогі витратні матеріали». У Європі і США електроінструменти використовуються не тільки як інструмент, але і в якості подарунка, подарунка, подарованого один одному, тому вони мають великий потенціал розвитку ринку.


Пов'язані новини

Супутні товари