banner

Kādas ir rīku kastu kategorijas

Feb 03, 2022

1. Plastmasas instrumentu kaste

Izgatavots no kvalitatīvas-tehniskās plastmasas, augstas-izturības un triecienizturības-, to parasti izmanto aparatūras rīku uzglabāšanai. 2 Virtual Toolbox Dažu funkciju kolekcija, dažādi rīki ir salikti vienā modulī, kas ir ērts lietošanai, vadībai un uzturēšanai. Piemēram: spēļu rīklodziņš, vaicājuma rīklodziņš utt.

2. Alumīnija sakausējuma instrumentu kaste

Tas ir alumīnija sakausējums ar magniju un silīciju kā sakausējuma elementiem. Kopumā tam ir labas mehāniskās īpašības, un to var termiski apstrādāt un metināt. Tas ir visbiežāk izmantotais alumīnija sakausējums. Alumīnija sakausējuma instrumentu kaste ir izgatavota no alumīnija sakausējuma materiāla, piemēram, karkasa, ABS, MDF (vidēja šķiedru plātnes), saplākšņa (daudzslāņu plātnes) utt. Kastes korpuss ir saprātīgas konstrukcijas un rūpīgas profesionālas apstrādes dēļ. , spēcīga nestspēja, izturīgs, skaists izskats un citas īpašības, ir plašs pielietojuma klāsts iepakojumā un citās nozarēs, galvenokārt ārvalstu vajadzībām. Dažādu nozaru uzplaukums, īpaši ISO industrijas pieprasītie faktori, tiecas pēc produktu iepakošanas un transportēšanas integritātes, kā arī ir palielinājies alumīnija sakausējuma kārbu pielietojums. Šasijas galvenais korpuss ir izgatavots no augstas kvalitātes-alumīnija sakausējuma profiliem, kam piemīt izturīgas struktūras, skaista izskata un labas siltuma izkliedes īpašības. Tā ir ideāla kaste augstas klases-instrumentiem un skaitītājiem tādās nozarēs kā rūpnieciskā kontrole un precīzās iekārtas.

3. Automašīnas rīku kaste

Automašīnas instrumentu kaste attiecas uz instrumentiem, kas palīdz automašīnas īpašniekam tikt galā ar šīm problēmām avārijas vai negadījuma gadījumā. Parasti tajā ietilpst avārijas āmurs, pirmās palīdzības aptieciņa, lielas -jaudas ugunsdzēšamais aparāts, salokāma atstarojoša brīdinājuma zīme, transportlīdzekļa pārveidotājs, elektriskais vads, transportlīdzekļa drošinātājs, gaisa sūknis, rācija,{1}}saruna, ūdensnecaurlaidīga lente, izolācijas lente,-bezriepu remonta instruments, vilkšanas troses utt.

4. Entītijas rīklodziņš

Instrumentu kolekcija, kaste dažādu instrumentu glabāšanai ar dažādām funkcijām un lomām. Piemēram: medicīnas instrumentu kaste, remonta instrumentu kaste utt.

5. Tin Toolbox

Sadalīts pārnēsājamās, divās{0}}atvilktņu un nogāžu instrumentu kastēs. Izgatavots no cinkota fosfatējošā tērauda plāksnes, izturīga un izturīga. Augšējam vākam ir atvilktnes bloķēšanas funkcija, un augšējais rokturis ir viegli pārnēsājams

6. Tīkla rīklodziņš

Paredzēts virtuālajiem tīkliem Dažādām tīkla rīku kastēm ir dažādas funkcijas, galvenokārt, tostarp tīkla optimizēšana, tīkla uzturēšana un tīkla izveide. Sabiedrībai ir ērti labāk integrēties tīklā.

7. Programmaparatūras rīklodziņš

Firmware Toolbox ir jaudīga sistēmas rīkkopas programma, kurai nepieciešamas root tiesības.


Saistītās ziņas

Saistītie produkti