banner

Katere so kategorije orodnih polj

Feb 03, 2022

1. Plastična škatla z orodjem

Izdelan iz visokokakovostne inženirske plastike, visoko trdnosti in odporne na udarce, se na splošno uporablja za shranjevanje strojnih orodij. 2 Virtual Toolbox Zbirka nekaterih funkcij, različna orodja so sestavljiva v en modul, ki je priročen za uporabo, upravljanje in vzdrževanje. Kot so: škatla z orodjem za igre, orodna škatla za poizvedbe itd.

2. Orodna škatla aluminijaste zlite

Je aluminijasta zliina z magnezijem in silikonom kot zlitimi elementi. Na splošno ima dobre mehanske lastnosti in se lahko toplotno obdela in vari. Je najpogosteje uporabljena aluminijasta zliina. Orodna škatla iz aluminijaste zlitine je izdelana iz aluminijastega zlitinega materiala kot okostje, ABS, MDF (srednje vlaknaste plošče), lesa (večplastna plošča) itd. Telo škatle ima zaradi svoje razumne konstrukcijske strukture, pedikurne strokovne delovne sposobnosti, močne nosilne zmogljivosti, trpežnega, lepega videza in drugih značilnosti, široko paleto aplikacij v embalaži in drugih panogah, predvsem za tuje aplikacije. Povečanje različnih industrij, zlasti dejavnikov, ki jih zahteva industrija ISO, se je povečalo tudi za celovitost embalaže in prevoza izdelkov, povečala pa se je tudi uporaba aluminijastih zlitih škatel. Glavno telo šasije je izdelano iz visokokakovostnih profilov aluminijaste zlitine, ki imajo značilnosti moteče strukture, lepega videza in dobre učinkovitosti toplotne disipacije. Je idealna škatla za visokokakovostne instrumente in števce v panogah, kot so industrijski nadzor in natančnost strojev.

3. Avto Orodje škatla

Škatla z orodjem za avtomobil se nanaša na orodja, ki lastniku avtomobila pomagajo pri obravnavanju teh težav v primeru okvare ali nesreče. Na splošno vključuje kladivo v sili, komplet za prvo pomoč, gasilni aparat velike zmogljivosti, zložljiv odsevni opozorilni znak, razsmernik vozila, električno živo žico, varovalko za vozilo, zračno črpalko, voki-toki, vodoodporni trak, izolacijski trak, orodje za popravilo brez gum, vlečno vrvi itd.

4. Orodna škatla entitete

Zbirka orodij, škatla za shranjevanje različnih orodij z različnimi funkcijami in vlogami. Kot so: medicinska škatla z orodjem, orodje za popravilo itd.

5. Tin Toolbox

Razdeljeno na prenosne, dvo predale in škatle z orodji za kopanje. Izdelana iz pocinkane fosfatne jeklene plošče, močna in trpežna. Zgornji pokrov ima funkcijo zaklepanja predala, zgornji ročaj pa je enostaven za prenašanje

6. Omrežni orodni okvir

Zasnovane za navidezna omrežja Različne omrežne orodne škatle imajo različne funkcije, v glavnem vključno z optimizacijo omrežja, vzdrževanjem omrežja in ustvarjanjem omrežja. Priročno je, da se javnost bolje vključi v omrežje.

7. Orodje za strojno programsko opremo

Orodjarna firmware je zmogljiv sistemski program za orodja, ki zahteva korenske privilegije.


Sorodne novice

Sorodni izdelki