banner

Quines són les categories de caixes d'eines

Feb 03, 2022

1. Caixa d'eines de plàstic

Fabricat amb plàstics d'enginyeria d'alta-qualitat, d'alta-resistència i resistent{2}}a l'impacte, s'utilitza generalment per emmagatzemar eines de maquinari. 2 Virtual Toolbox Col·lecció d'algunes funcions, diverses eines es reuneixen en un mòdul, que és convenient per al seu ús, gestió i manteniment. Com ara: caixa d'eines de joc, caixa d'eines de consulta, etc.

2. Caixa d'eines d'aliatge d'alumini

És un aliatge d'alumini amb magnesi i silici com a elements d'aliatge. En general té bones propietats mecàniques i es pot tractar tèrmicament i soldar. És l'aliatge d'alumini més utilitzat. La caixa d'eines d'aliatge d'alumini està feta de material d'aliatge d'alumini com l'esquelet, ABS, MDF (tauler de fibra mitjana), fusta contraxapada (tauler multi-capes), etc. El cos de la caixa, a causa de la seva estructura de disseny raonable, meticulosa mà d'obra professional , una gran capacitat de càrrega, un aspecte durador, bonic i altres característiques, té una àmplia gamma d'aplicacions en envasos i altres indústries, principalment per a aplicacions estrangeres. L'augment de diverses indústries, especialment els factors requerits per la indústria ISO, persegueixen la integritat de l'embalatge i el transport del producte, i també ha augmentat l'aplicació de caixes d'aliatge d'alumini. El cos principal del xassís està fet de perfils d'aliatge d'alumini-d'alta qualitat, que tenen les característiques d'una estructura robusta, un aspecte bonic i un bon rendiment de dissipació de calor. És una caixa ideal per a instruments i comptadors-de gamma alta en indústries com el control industrial i la maquinària de precisió.

3. Caixa d'eines del cotxe

La caixa d'eines del cotxe fa referència a les eines que ajuden el propietari del cotxe a fer front a aquests problemes en cas d'avaria o accident. En general, inclou un martell d'emergència, una farmaciola de primers auxilis, un extintor d'incendis de gran-capacitat, un senyal d'advertència reflectant plegable, un inversor del vehicle, un cable elèctric elèctric, un fusible del vehicle, una bomba d'aire, un walkie-talkie, una cinta impermeable, cinta aïllant,-eina de reparació lliure de pneumàtics, cordes de remolc, etc.

4. Caixa d'eines de l'entitat

Una col·lecció d'eines, una caixa per emmagatzemar diverses eines amb diferents funcions i rols. Com ara: caixa d'eines mèdiques, caixa d'eines de reparació, etc.

5. Caixa d'eines de llauna

Dividit en caixes d'eines portàtils, de dos-calaixos i d'inclinació. Fabricat en placa d'acer fosfatat galvanitzat, resistent i durador. La coberta superior té una funció de bloqueig del calaix i la nansa superior és fàcil de transportar

6. Caixa d'eines de xarxa

Dissenyat per a xarxes virtuals Les diferents caixes d'eines de xarxa tenen diferents funcions, com ara l'optimització de la xarxa, el manteniment de la xarxa i la creació de la xarxa. És convenient que el públic s'integri millor a la xarxa.

7. Caixa d'eines del firmware

Firmware Toolbox és un potent programa de caixa d'eines del sistema que requereix privilegis de root.


Notícies relacionades

Productes relacionats