banner

Tipus d'eines elèctriques

Feb 12, 2022

Segons les estadístiques "China Power Tool Production and Sales Demand Forecast and Transformation Analysis Report", les eines elèctriques es divideixen principalment en eines elèctriques de tall de metall, eines elèctriques de mòlta, eines elèctriques de muntatge i eines elèctriques ferroviàries. Les eines elèctriques comunes són trepants elèctrics, rectificadors elèctrics, claus elèctriques i tornavisos elèctrics, martells elèctrics i trepants d'impacte elèctric, vibradors de formigó, planadors elèctrics.

1. Trepant elèctric

Les especificacions principals són 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 25, 32, 38, 49mm, etc. El nombre es refereix al diàmetre màxim de la broca per perforar sobre acer amb una resistència a la tracció de 390N / mm. Per a metalls no ferrosos, plàstics i altres materials, el diàmetre màxim de perforació pot ser un 30-50% més gran que l'especificació original i es proporciona una màquina de polit.

2. Clau elèctrica i tornavís elèctric

Per a la càrrega i descàrrega d'acoblaments roscats. El mecanisme de transmissió de la clau elèctrica consisteix en un engranatge planetari i un mecanisme d'impacte de ranura de cargol de bola. Les especificacions són M8, M12, M16, M20, M24, M30, etc. El tornavís elèctric adopta un mecanisme de transmissió d'embragatge dental o un mecanisme de transmissió d'engranatges, i les especificacions són M1, M2, M3, M4, M6, etc.

3. Martells i trepants d'impacte

S'utilitza per a la perforació, arpanada i rugositat de formigó, parets de maó i components de construcció. Combinat amb cargols d'expansió, pot millorar la velocitat d'instal·lació i la qualitat de diverses canonades i màquines-eina; el principi d'impacte del martell elèctric és generar energia d'impacte pel moviment del pistó intern, i el principi d'impacte del trepant d'impacte és que els engranatges s'estan executant per generar potència d'impacte, de manera que l'impacte del martell més força.

4. Vibrador de formigó

S'utilitza per domar el formigó quan s'aboquen fonaments de formigó i components de formigó armat per eliminar forats d'aire i millorar la resistència. La força de pertorbació d'alta freqüència del vibrador elèctric connectat directament es forma per la rotació del bloc excèntric impulsat pel motor, i el motor està alimentat per una font d'alimentació de freqüència intermèdia de 150Hz o 200Hz.

5. Planer elèctric

S'utilitza per planificar peces estructurals de fusta o fusta, i també es pot utilitzar com a petit planador de taula quan s'instal·la en un banc. L'eix de tallador del planador elèctric és impulsat per l'eix del motor a través de la corretja.

6. Molinet elèctric

Comunament conegut com grinder; molinet elèctric; molinet elèctric, una eina d'energia per polir amb una mola o un disc de mòlta.


Notícies relacionades

Productes relacionats