banner

Com utilitzar les eines elèctriques

Feb 18, 2022

1. Comproveu-ho acuradament abans d'utilitzar-lo, l'aparença no es fa malbé, l'acció del commutador és flexible i no hi ha embussos, el plom de potència i la carcassa de l'eina de potència han d'estar intactes. Utilitzeu un megomòmetre de 500V per mesurar el valor de resistència a l'aïllament entre el bobinat i la closca, que no serà inferior a 0,5 megohm. El valor de resistència a l'aïllament es mostra a la taula adjunta.

2. Les eines elèctriques de mà amb carcasses metàl·liques han de tenir cables de posada a terra protectors fiables. El plom de potència és un cable enfundat de cautxú suau de diversos nuclis, i els dos extrems del cable de protecció de terra han d'estar fermament connectats.

3. Les eines elèctriques de mà han de ser utilitzades per personal professional amb certs coneixements professionals. Les normes de funcionament de seguretat pertinents s'han d'observar estrictament durant el seu ús.

4. Abans del seu ús, comproveu si els dispositius de protecció elèctrica i els dispositius de protecció mecànica pertinents es troben en bon estat. El seu ús ha de ser normal.

També prestar atenció a si la part giratòria és flexible i lliure d'embussos.

5. Quan s'utilitzen eines elèctriques de mà de classe I, l'usuari ha de portar equips de protecció que compleixin la normativa i configurar equips de protecció qualificats. I prendre les mesures de protecció de seguretat corresponents contra la descàrrega elèctrica segons sigui necessari, com ara instal·lar un protector de fuites al circuit elèctric, o portar guants aïllants, sabates aïllants o de peu en un coixinet aïllant.

Quan s'utilitzen eines elèctriques de mà de classe II en llocs humits i estrets, s'ha d'instal·lar un interruptor de fuita, el corrent de treball de l'interruptor elèctric és inferior a 1,5 mA i el temps d'acció és inferior o igual a 0,1 segons. I l'interruptor de fuites s'ha de col·locar al contenidor i ser monitoritzat per una persona especial.

6. Riscos laborals de l'ús d'eines elèctriques de mà. La malaltia de vibració del braç a mà causada per l'operació de vibració pràctica a llarg termini va ser catalogada com una de les malalties professionals legals al meu país ja el 1957, també coneguda com a malaltia de vibració local, i normalment es manifesta com a dits blancs episòdics.


Notícies relacionades

Productes relacionats