banner

Precaucions a l'hora de comprar eines de poder

Feb 16, 2022

1. Segons les necessitats, distingir entre ús domèstic i professional. La majoria d'eines elèctriques estan dissenyades per a professionals. A l'hora de comprar, heu de distingir entre eines professionals i generals de la llar. En general, la diferència entre les eines professionals i generals de la llar està en el poder. Les eines professionals tenen més poder per facilitar als professionals la reducció de la càrrega de treball. Les eines generals de la llar tenen càrregues de treball relativament petites a causa de petits projectes. Per tant, l'entrada de les eines és relativament petita. El poder tampoc ha de ser gran.

2. L'embalatge exterior de l'eina ha de tenir un patró clar i no fer malbé, la caixa de plàstic ha de ser ferma i la pressa per obrir la caixa de plàstic ha de ser ferma i duradora.

3. L'aparença de l'eina ha de ser uniforme en color, no hi ha d'haver ombres i dents òbvies a la superfície de les peces de plàstic, no hi ha d'haver ratllades ni marques de xoc, la luxació de muntatge entre les parts de la closca s'ha de ≤ 0,5 mm, el recobriment de fosa d'alumini ha de ser suau i bonic sense defectes, i tota la màquina ha de ser La superfície ha d'estar lliure d'oli i taques. Quan es manté a mà, la nansa de l'interruptor ha de ser plana. La longitud del cable generalment no ha de ser inferior a 2 metres.

4. Els paràmetres de la placa identificativa de l'eina han de ser coherents amb els del certificat CCC. L'adreça detallada i la informació de contacte del fabricant i del fabricant s'han d'incloure al manual d'instruccions. El número de lot per a la traçabilitat del producte estarà a la placa identificativa o certificat de conformitat.

5. Manteniu l'eina a mà, enceneu la font d'alimentació, accionau sovint l'interruptor per fer que l'eina comenci amb freqüència i observeu si la funció d'on-off de l'interruptor d'eina és fiable. Al mateix temps, observeu si hi ha fenòmens anormals al televisor i llums fluorescents al lloc. per tal de confirmar que l'eina està equipada amb un supressor eficaç d'interferències de ràdio.

6. L'eina s'ha d'encendre i executar durant un minut. Agafa'l a mà durant l'operació. La mà no ha de sentir cap vibració anormal. Observeu l'espurna invertida. L'espurna invertida no ha de superar el nivell 3/2. Mirant cap a dins, no hi hauria d'haver arcs obvis a la superfície del commutador. Durant l'operació, no hi ha d'haver soroll anormal.

Eines de perforació alimentades per electricitat. És un producte convencional en eines elèctriques, i també és el producte d'eina de potència més demandat. El volum anual de producció i vendes representa el 35% de les eines elèctriques de la Xina. Segons els informes, en els propers deu a quinze anys, les vendes mundials d'eines elèctriques creixeran a un ritme anual del 5%. Les eines elèctriques són una mena de "consumibles de baix valor". A Europa i els Estats Units, les eines elèctriques no només s'utilitzen com a eina, sinó també com a regal, un regal que es donen els uns als altres, de manera que tenen un gran potencial de desenvolupament del mercat.


Notícies relacionades

Productes relacionats