banner

Које су категорије кутија са алатима

Feb 03, 2022

1. Пластична кутија за алат

Направљен од-квалитетне инжењерске пластике, високе-чврстоће и отпорности на удар-, углавном се користи за складиштење хардверских алата. 2 Виртуелна кутија са алаткама Колекција неких функција, разни алати су састављени у један модул, што је погодно за употребу, управљање и одржавање. Као што су: кутија са алаткама за игру, кутија са алаткама за упите итд.

2. Кутија за алате од алуминијумске легуре

То је легура алуминијума са магнезијумом и силицијумом као легирајућим елементима. Све у свему, има добре механичке особине и може се термички обрађивати и заваривати. То је најчешће коришћена легура алуминијума. Кутија за алате од алуминијумске легуре је направљена од материјала алуминијумске легуре као што је скелет, АБС, МДФ (средње влакнасте плоче), шперплоча (више-плоча) итд. Тело кутије, због разумне структуре дизајна, педантне професионалне израде , јака носивост, издржљив, леп изглед и друге карактеристике, има широк спектар примена у амбалажи и другим индустријама, углавном за стране апликације. Успон разних индустрија, посебно фактори које захтева ИСО индустрија, тежи интегритету паковања производа и транспорта, а примена кутија од легуре алуминијума је такође порасла. Главно тело шасије је направљено од висококвалитетних-профила од алуминијумске легуре, који имају карактеристике чврсте структуре, лепог изгледа и добрих перформанси одвођења топлоте. То је идеална кутија за врхунске-инструменте и мерила у индустријама као што су индустријска контрола и прецизне машине.

3. Ауто Тоолбок

Аутомобилска кутија са алатима се односи на алате који помажу власнику аутомобила да се носи са овим проблемима у случају квара или несреће. Генерално, укључује чекић за хитне случајеве, комплет прве помоћи, апарат за гашење пожара великог{0}}капацитета, склопиви рефлектујући знак упозорења, инвертер возила, електричну жицу под напоном, осигурач за возило, ваздушну пумпу, воки{1}}токи, водоотпорну траку, изолациона трака, алат-без гума за поправку, ужад за вучу итд.

4. Ентите Тоолбок

Колекција алата, кутија за складиштење разних алата са различитим функцијама и улогама. Као што су: кутија за медицинске алате, кутија за алате за поправку итд.

5. Тин Тоолбок

Подељено на преносиве, две{0}}кутије са фиоком и кутије са алатима за преклоп. Направљен од поцинковане фосфатне челичне плоче, јак и издржљив. Горњи поклопац има функцију закључавања фиоке, а горња ручка је лака за ношење

6. Нетворк Тоолбок

Дизајниран за виртуелне мреже Различите мрежне кутије алата имају различите функције, углавном укључујући оптимизацију мреже, одржавање мреже и креирање мреже. Погодно је да се јавност боље интегрише у мрежу.

7. Фирмваре Тоолбок

Фирмваре Тоолбок је моћан системски програм са алатима који захтева роот привилегије.


Inače

Srodni proizvodi