banner

Врсте електричних алата

Feb 12, 2022

According to the "China Power Tool Industry Production and Sales Demand Forecast and Transformation and Upgrade Analysis Report" statistics, power tools are mainly divided into metal cutting power tools, grinding power tools, assembly power tools and railway power tools. Common power tools are electric drills, electric grinders, electric wrenches and electric screwdrivers, electric hammers and electric impact drills, concrete vibrators, electric planers.

1. Електрична бушилица

Главне спецификације су 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 25, 32, 38, 49 мм, итд. Број се односи на максимални пречник бургије за бушење на челику затезне чврстоће од 390Н/мм. За-обојене метале, пластику и друге материјале, максимални пречник бушења може бити 30-50 процената већи од оригиналне спецификације, а обезбеђена је и машина за полирање.

2. Електрични кључ и електрични одвијач

За утовар и истовар навојних спојница. Механизам преноса електричног кључа састоји се од планетарног зупчаника и ударног механизма са жлебом са кугличним вијком. Спецификације су М8, М12, М16, М20, М24, М30, итд. Електрични одвијач усваја механизам за пренос зуба квачила или механизам за пренос зупчаника, а спецификације су М1, М2, М3, М4, М6, итд.

3. Чекићи и ударне бушилице

Користи се за бушење, жлебове и храпавост бетона, зидова од цигле и грађевинских компоненти. У комбинацији са експанзионим вијцима, може побољшати брзину уградње и квалитет различитих цевовода и алатних машина; принцип удара електричног чекића је да генерише ударну снагу кретањем унутрашњег клипа, а принцип ударне бушилице је да зупчаници раде како би генерисали ударну снагу, тако да је удар чекића већи.

4. Вибратор за бетон

Користи се за набијање бетона приликом изливања бетонских темеља и армиранобетонских компоненти како би се елиминисале ваздушне рупе и побољшала чврстоћа. Високофреквентна сила сметњи електричног директно-повезаног вибратора се формира ротацијом ексцентричног блока којег покреће мотор, а мотор се напаја путем напајања средње фреквенције од 150 Хз или 200 Хз.

5. Електрична ренда

Користи се за рендисање дрвета или дрвених конструктивних делова, а може се користити и као мали стони ренд када се поставља на клупу. Вратило резача електричне ренде покреће осовина мотора кроз каиш.

6. Електрична брусилица

Уобичајено познат као млин; електрична брусилица; електрична брусилица, електрични алат за брушење брусним точком или брусним диском.


Inače

Srodni proizvodi