banner

A csavarhúzók története

Feb 07, 2022

A Phillips csavart és a Phillips csavarhúzót Henry Phillips találta fel az 1930-as években. Először az autó futószalagján használják. Tehát a Phillips csavarokat és a Phillips csavarhúzókat Philips csavaroknak és Philips csavarhúzóknak is nevezik.

Annak érdekében, hogy kis nyomatékot alkalmazzanak a réselt csavarra, az emberek úgy gondolták, hogy nyílást nyitnak a csavarfejen, és a csavar könnyen meghúzható és lazítható a megfelelő réselt csavarhúzóval, de a tudomány és a technológia gyors fejlődésével a csavar a csavarhúzók alkalmazása egyre kiterjedtebbé válik, és megjelent a csavarok és a lapos pengéjű csavarhúzók elégtelensége is. Az első az, hogy miután a csavarfej nyílása megsérült, a csavart nem lehet kicsavarni. Minél hosszabb a nyílás hossza, annál könnyebb megsérülni a csavarozás folyamatában.

Annak érdekében, hogy lerövidítse a bevágás hosszát, javítsa a bevágás képességét, hogy ellenálljon a károsodásnak, és azonos mennyiségű torziót továbbítson, az emberek úgy gondolják, hogy kereszt horonyt használnak, amely ellenáll ugyanazon torziónak, de a bevágás hossza felére csökken, ami ellenáll a károsodásnak. A képesség jelentősen megnőtt. A csavarhúzó eredetileg egyenes vonal alakú volt, és nem használható keresztsüllyesztett csavarokhoz. Csak egy másik keresztsüllyesztett csavarhúzót gyártottak, amely megfelel a keresztsüllyesztett csavaroknak. Tehát kétféle csavarhúzó létezik.

A réselt csavarokat a gépek létezése óta használják. Lehetetlen kicserélni az összes csavart egy régi gépen. A Phillips csavarhúzó nem használható a nyíláson, és a nyílással ellátott csavar még mindig gyártásban és alkalmazásban van, ezért tartsa meg a csavarhúzót. Ily módon az új gépek többsége keresztsüllyesztett csavarokat használ, és a régiek még mindig használatban vannak, így van egy olyan helyzet, amikor egyszerre két csavarhúzót használnak.


Ágazati ismeretek

Kapcsolódó termékek