banner

Mjere opreza pri kupnji električnih alata

Feb 16, 2022

1. Prema potrebama, razlikovati kućnu i profesionalnu uporabu. Većina električnih alata namijenjena je profesionalcima. Prilikom kupnje trebali biste razlikovati profesionalne i opće kućanske alate. Općenito, na vlasti je razlika između profesionalnih i općih kućanskih alata. Profesionalni alati imaju veću moć kako bi olakšali profesionalcima smanjenje radnog opterećenja. Opći kućanski alati imaju relativno mala radna opterećenja zbog malih projekata. Stoga je unos alata relativno mali. Ni moć ne mora biti velika.

2. Vanjska ambalaža alata trebala bi imati jasan uzorak i bez oštećenja, plastična kutija treba biti čvrsta, a hasp za otvaranje plastične kutije trebao bi biti čvrst i izdržljiv.

3. Izgled alata trebao bi biti ujednačene boje, na površini plastičnih dijelova ne bi trebalo biti očitih sjena i udubljenja, ne bi trebalo biti ogrebotina ili tragova izbočina, dislokacija sklopa između dijelova ljuske treba ≤ 0,5 mm, aluminijski premaz za lijevanje trebao bi biti gladak i lijep bez nedostataka, i cijeli stroj bi trebao biti Površina bi trebala biti bez ulja i mrlja. Kada se drži ručno, ručka prekidača treba biti ravna. Duljina kabela općenito ne smije biti manja od 2 metra.

4. Parametri natpisne pločice alata trebali bi biti u skladu s onima na CCC certifikatu. Detaljnu adresu i podatke za kontakt proizvođača i proizvođača treba uključiti u priručnik s uputama. Broj serije za sljedivost proizvoda nalazi se na natpisnoj pločici ili potvrdi o sukladnosti.

5. Držite alat ručno, uključite napajanje, često upravljajte prekidačem kako bi se alat često pokrenuo i promatrajte je li funkcija uključivanja prekidača alata pouzdana. Istodobno, promatrajte postoje li abnormalne pojave na televizoru i fluorescentne svjetiljke na licu mjesta. kako bi se potvrdilo da je alat opremljen učinkovitim prigušivačem radio smetnji.

6. Alat treba uključiti i raditi jednu minutu. Držite ga ručno tijekom rada. Ruka ne smije osjetiti nikakve abnormalne vibracije. Promatrajte obrnutu iskru. Iskra za vožnju unatrag ne smije prelaziti razinu 3/2. Gledajući unutra, ne bi trebalo biti očitog lučenja na površini komutatora. Tijekom rada ne bi trebalo biti abnormalne buke.

Alati za bušenje na struju. To je konvencionalni proizvod u električnim alatima, a ujedno je i najtraženiji proizvod električnog alata. Godišnji obujam proizvodnje i prodaje čini 35% kineskih električnih alata. Prema izvješćima, u sljedećih deset do petnaest godina svjetska prodaja električnih alata rast će po godišnjoj stopi od 5%. Električni alati su vrsta "potrošnog materijala male vrijednosti". U Europi i Sjedinjenim Državama električni alati ne koriste se samo kao alat, već i kao dar, dar koji se daje jedni drugima, tako da imaju veliki potencijal za razvoj tržišta.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi