banner

Försiktighetsåtgärder vid köp av elverktyg

Feb 16, 2022

1. Enligt behoven, skilja mellan hem och professionell användning. De flesta elverktyg är utformade för proffs. När du köper bör du skilja mellan professionella och allmänna hushållsredskap. I allmänhet är skillnaden mellan professionella och allmänna hushållsredskap vid makten. Professionella verktyg har högre kraft att underlätta för proffs att minska arbetsbelastningen. Allmänna hushållsverktyg har relativt små arbetsbelastningar på grund av små projekt. Därför är verktygens inmatning relativt liten. Kraften behöver inte heller vara bra.

2. Verktygets ytterförpackning ska ha ett tydligt mönster och inga skador, plastlådan ska vara fast och brådskan att öppna plastlådan ska vara fast och hållbar.

3. Verktygets utseende ska vara enhetligt i färg, det ska inte finnas några uppenbara skuggor och bucklar på plastdelarnas yta, det ska inte finnas några repor eller stötmärken, monteringsförskjutningen mellan skaldelarna ska vara ≤ 0,5 mm, aluminiumgjutningsbeläggningen ska vara jämn och vacker utan defekter, och hela maskinen ska vara Ytan ska vara fri från olja och fläckar. När den hålls för hand ska strömbrytarens handtag vara platt. Kabelns längd bör i allmänhet inte vara mindre än 2 meter.

4. Verktygets namnskyltsparametrar bör överensstämma med parametrarna för CCC-certifikatet. Tillverkarens och tillverkarens detaljerade adress och kontaktuppgifter bör ingå i bruksanvisningen. Partinumret för produktens spårbarhet ska finnas på namnskylten eller intyget om överensstämmelse.

5. Håll verktyget för hand, slå på strömförsörjningen, använd ofta strömbrytaren för att få verktyget att starta ofta och observera om verktygsbrytarens på-av-funktion är tillförlitlig. Observera samtidigt om det finns några onormala fenomen på TV: n och fluorescerande lampor på plats. för att bekräfta att verktyget är utrustat med en effektiv radiostörningsdämpare.

6. Verktyget ska vara påslagen och köra i en minut. Håll den för hand under drift. Handen ska inte känna några onormala vibrationer. Observera backningsgnistan. Reverseringsgnistan får inte överstiga nivå 3/2. När man tittar inuti bör det inte finnas någon uppenbar båge på kommutatorytan. Under drift bör det inte finnas något onormalt ljud.

Borrverktyg som drivs av el. Det är en konventionell produkt i elverktyg, och det är också den mest efterfrågade elverktygsprodukten. Den årliga produktions- och försäljningsvolymen står för 35% av Kinas elverktyg. Enligt rapporter kommer världens försäljning av elverktyg att öka med 5 procent per år under de kommande tio till femton åren. Elverktyg är ett slags "lågvärdes förbrukningsvaror". I Europa och Förenta staterna används elverktyg inte bara som ett verktyg, utan också som en gåva, en gåva som ges till varandra, så de har stor marknadsutvecklingspotential.


Relaterade nyheter

Relaterade produkter