banner

Jaké jsou kategorie nástrojů Toolboxes

Feb 03, 2022

1. Plastový box na nářadí

Vyrobeno z vysoce kvalitních technických plastů, vysoce pevné a odolné proti nárazu, se obecně používá k ukládání hardwarových nástrojů. 2 Virtual Toolbox Sbírka některých funkcí, různé nástroje jsou sestaveny do jednoho modulu, který je vhodný pro použití, správu a údržbu. Například: herní sada nástrojů, sada nástrojů pro dotazy atd.

2. Sada nástrojů z hliníkové slitiny

Jedná se o hliníkovou slitinu s hořčíkem a křemíkem jako legujícími prvky. Celkově má dobré mechanické vlastnosti a může být tepelně zpracován a svařován. Jedná se o nejčastěji používanou hliníkovou slitinu. Sada nástrojů z hliníkové slitiny je vyrobena z materiálu z hliníkové slitiny jako kostra, ABS, MDF (střední dřevovláknitá deska), překližka (vícevrstvá deska) atd. Skříňová nástavba má díky své rozumné konstrukční struktuře, pečlivému profesionálnímu zpracování, silné nosnosti, trvanlivému, krásnému vzhledu a dalším vlastnostem širokou škálu aplikací v obalovém a jiném průmyslu, zejména pro zahraniční aplikace. Vzestup různých průmyslových odvětví, zejména faktorů vyžadovaných průmyslem ISO, usiluje o integritu balení a přepravy výrobků a také se zvýšila aplikace krabic z hliníkových slitin. Hlavní tělo podvozku je vyrobeno z vysoce kvalitních profilů z hliníkové slitiny, které mají vlastnosti robustní konstrukce, krásného vzhledu a dobrého odvodu tepla. Je to ideální box pro špičkové přístroje a měřiče v průmyslových odvětvích, jako je průmyslové řízení a přesné stroje.

3. Sada nástrojů do auta

Sada nástrojů pro automobily odkazuje na nástroje, které pomáhají majiteli automobilu řešit tyto problémy v případě poruchy nebo nehody. Obecně zahrnuje nouzové kladivo, lékárničku, velkokapacitní hasicí přístroj, sklopnou reflexní výstražnou značku, střídač vozidla, elektrický živý drát, pojistku vozidla, vzduchové čerpadlo, vysílačku, vodotěsnou pásku, izolační pásku, nástroj pro opravu bez pneumatik, tažná lana atd.

4. Sada nástrojů entity

Sbírka nástrojů, krabice pro ukládání různých nástrojů s různými funkcemi a rolemi. Například: lékařská sada nástrojů, sada nástrojů pro opravy atd.

5. Plechová skříňka na nářadí

Dělí se na přenosné, dvousílnové a sklápěcí skříňky na nářadí. Vyrobeno z pozinkovaného fosfátovacího ocelového plechu, pevného a odolného. Horní kryt má funkci zámku zásuvky a horní rukojeť se snadno přenáší

6. Sada nástrojů sítě

Navrženo pro virtuální sítě Různé síťové sady nástrojů mají různé funkce, včetně optimalizace sítě, údržby sítě a vytváření sítě. Pro veřejnost je vhodné lépe se integrovat do sítě.

7. Sada nástrojů firmwaru

Firmware Toolbox je výkonný systém toolbox program, který vyžaduje oprávnění root.


Související zprávy

Související produkty