banner

Typy elektrického nářadí

Feb 12, 2022

According to the "China Power Tool Industry Production and Sales Demand Forecast and Transformation and Upgrade Analysis Report" statistics, power tools are mainly divided into metal cutting power tools, grinding power tools, assembly power tools and railway power tools. Common power tools are electric drills, electric grinders, electric wrenches and electric screwdrivers, electric hammers and electric impact drills, concrete vibrators, electric planers.

1. Elektrická vrtačka

Hlavní specifikace jsou 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 25, 32, 38, 49 mm atd. Číslo se vztahuje k maximálnímu průměru vrtáku pro vrtání do oceli s pevností v tahu 390 N/mm. Pro neželezné kovy, plasty a další materiály může být maximální průměr vrtání o 30–50 procent větší, než je původní specifikace, a je k dispozici leštící stroj.

2. Elektrický klíč a elektrický šroubovák

Pro nakládání a vykládání závitových spojek. Převodový mechanismus elektrického utahováku se skládá z planetového soukolí a drážkového narážecího mechanismu kuličkového šroubu. Specifikace jsou M8, M12, M16, M20, M24, M30 atd. Elektrický šroubovák využívá převodový mechanismus ozubené spojky nebo převodový mechanismus ozubeného kola a specifikace jsou M1, M2, M3, M4, M6 atd.

3. Kladiva a příklepové vrtačky

Používá se pro vrtání, drážkování a zdrsňování betonu, cihlových zdí a stavebních prvků. V kombinaci s expanzními šrouby může zlepšit rychlost instalace a kvalitu různých potrubí a obráběcích strojů; rázový princip elektrického kladiva je generovat rázovou sílu pohybem vnitřního pístu a rázový princip rázové vrtačky spočívá v tom, že ozubená kola zajíždějí, aby generovala rázovou sílu, takže dopad kladiva větší sílu.

4. Betonový vibrátor

Používá se k pěchování betonu při lití betonových základů a železobetonových prvků k odstranění vzduchových otvorů a zlepšení pevnosti. Vysokofrekvenční rušivá síla elektrického přímo{1}}propojeného vibrátoru je tvořena rotací excentrického bloku poháněného motorem a motor je napájen mezifrekvenčním zdrojem 150 Hz nebo 200 Hz.

5. Elektrický hoblík

Slouží k hoblování dřeva nebo dřevěných konstrukčních dílů a lze jej použít i jako malý stolní hoblík při instalaci na lavici. Hřídel frézy elektrického hoblíku je poháněn hřídelí motoru přes řemen.

6. Elektrická bruska

Běžně známý jako mlýnek; elektrická bruska; elektrická bruska, elektrické nářadí pro broušení brusným kotoučem nebo brusným kotoučem.


Související zprávy

Související produkty