banner

Bezpečnostní opatření při nákupu elektrického nářadí

Feb 16, 2022

1. According to the needs, distinguish between home and professional use. Most power tools are designed for professionals. When purchasing, you should distinguish between professional and general household tools. Generally, the difference between professional and general household tools is in power. Professional tools have higher power to facilitate professionals to reduce workload. General household tools have relatively small workloads due to small projects. Therefore, the input of the tools is relatively small. The power doesn't need to be great either.

2. Vnější obal nástroje by měl mít jasný vzor a neměl by být poškozen, plastová krabice by měla být pevná a poutko k otevření plastové krabice by mělo být pevné a odolné.

3. Vzhled nástroje by měl být barevně jednotný, na povrchu plastových dílů by neměly být žádné zjevné stíny a promáčkliny, neměly by na něm být žádné škrábance nebo rýhy, montážní dislokace mezi částmi pláště by měla být Menší než nebo rovný 0,5 mm, hliníkový odlitek by měl být hladký a krásný bez vad a celý stroj by měl být Povrch by měl být bez oleje a skvrn. Při držení rukou by rukojeť spínače měla být plochá. Délka kabelu by obecně neměla být menší než 2 metry.

4. Parametry na typovém štítku nástroje by měly být v souladu s parametry na certifikátu CCC. Podrobná adresa a kontaktní informace výrobce a výrobce by měly být uvedeny v návodu k použití. Číslo šarže pro sledovatelnost výrobku musí být uvedeno na typovém štítku nebo osvědčení o shodě.

5. Držte nářadí v ruce, zapněte napájení, často používejte spínač, aby se nářadí často spouštělo, a sledujte, zda je funkce zapnutí-vypnutí spínače nářadí spolehlivá. Zároveň sledujte, zda na místě nejsou na televizoru a zářivkách nějaké abnormální jevy. abyste se ujistili, že je nástroj vybaven účinným potlačovačem rádiového rušení.

6. Nástroj by měl být zapnutý a spuštěný po dobu jedné minuty. Během provozu jej držte v ruce. Ruka by neměla cítit žádné abnormální vibrace. Sledujte vratnou jiskru. Zpětná jiskra by neměla překročit úroveň 3/2. Při pohledu dovnitř by na povrchu komutátoru neměl být žádný zjevný oblouk. Během provozu by neměl být žádný abnormální hluk.

Drilling tools powered by electricity. It is a conventional product in power tools, and it is also the most demanded power tool product. The annual production and sales volume accounts for 35 percent of China's power tools. According to reports, in the next ten to fifteen years, the world sales of power tools will grow at an annual rate of 5 percent . Power tools are a kind of "low-value consumables". In Europe and the United States, power tools are not only used as a tool, but also as a gift, a gift given to each other, so they have great market development potential.


Související zprávy

Související produkty