banner

Piesardzības pasākumi, iegādājoties elektroinstrumentus

Feb 16, 2022

1. Atbilstoši vajadzībām atšķirt mājas un profesionālo lietošanu. Lielākā daļa elektroinstrumentu ir paredzēti profesionāļiem. Iegādājoties, jums jānošķir profesionālie un vispārējie mājsaimniecības instrumenti. Parasti pie varas ir atšķirība starp profesionāliem un vispārējiem mājsaimniecības instrumentiem. Profesionāliem instrumentiem ir lielākas pilnvaras, lai palīdzētu profesionāļiem samazināt darba slodzi. Vispārējiem mājsaimniecības instrumentiem ir salīdzinoši maza slodze nelielu projektu dēļ. Tāpēc instrumentu ieguldījums ir salīdzinoši neliels. Arī spēkam nav jābūt lielam.

2. Instrumenta ārējam iepakojumam jābūt skaidram rakstam un bez bojājumiem, plastmasas kastei jābūt stingrai, un plastmasas kastes atvēršanai jābūt stingrai un izturīgai.

3. Instrumenta izskats ir viendabīgs, uz plastmasas daļu virsmas nedrīkst būt acīmredzamas ēnas un iespiedumi, nedrīkst būt skrāpējumi vai izciļņu zīmes, montāžas dislokācijai starp korpusa daļām jābūt ≤ 0,5 mm, alumīnija liešanas pārklājumam jābūt gludam un skaistam bez defektiem, un visai mašīnai jābūt Virsmai jābūt bez eļļas un traipiem. Turot ar rokām, slēdža rokturim jābūt plakanam. Kabeļa garums parasti nedrīkst būt mazāks par 2 metriem.

4. Instrumenta datu plāksnītes parametriem jāatbilst CCC sertifikātā norādītajiem parametriem. Ražotāja un ražotāja detalizēta adrese un kontaktinformācija jāiekļauj lietošanas pamācībā. Partijas numurs produkta izsekojamībai ir uz datu plāksnītes vai atbilstības sertifikāta.

5. Turiet instrumentu ar rokām, ieslēdziet barošanas avotu, bieži darbiniet slēdzi, lai instruments sāktos bieži, un novērojiet, vai instrumenta slēdža ieslēgšanas funkcija ir uzticama. Tajā pašā laikā novērojiet, vai televizorā un luminiscences spuldzēs uz vietas ir kādas neparastas parādības. lai apstiprinātu, ka instruments ir aprīkots ar efektīvu radiotraucējumu slāpētāju.

6. Rīks ir jāiedarbina un jādarbina vienu minūti. Darbības laikā turiet to ar rokām. Rokai nevajadzētu sajust nekādu neparastu vibrāciju. Ievērojiet atpakaļgaitas dzirksteli. Atpakaļgaitas dzirkstele nedrīkst pārsniegt 3/2 līmeni. Skatoties iekšā, uz komutatora virsmas nedrīkst būt acīmredzama loka. Darbības laikā nedrīkst būt neparasts troksnis.

Urbšanas instrumenti, ko darbina elektrība. Tas ir tradicionāls produkts elektroinstrumentos, un tas ir arī vispieprasītākais elektroinstrumentu produkts. Gada ražošanas un pārdošanas apjoms veido 35 % no Ķīnas elektroinstrumentiem. Saskaņā ar ziņojumiem nākamajos desmit līdz piecpadsmit gados elektroinstrumentu pārdošanas apjomi pasaulē pieaugs par 5 % gadā. Elektroinstrumenti ir sava veida "zemas vērtības palīgmateriāli". Eiropā un Amerikas Savienotajās Valstīs elektroinstrumenti tiek izmantoti ne tikai kā instruments, bet arī kā dāvana, dāvana, kas tiek pasniegta viena otrai, tāpēc tiem ir liels tirgus attīstības potenciāls.


Saistītās ziņas

Saistītie produkti