banner

Óvintézkedések fogók használatakor

Feb 18, 2022

(1) Használja a fogókat a jobb kezével. Fordítsa az állkapcsokat belülről, ami kényelmes a fogók vágási részének vezérléséhez. A kisujjassal húzza ki a két fogófogantyú között a fogók fogantyúinak megnyomásához, és nyissa ki a fogófejet, hogy a fogók fogantyúi rugalmasan elválaszthatók legyenek.

(2) A fogók késéle használható a rugalmas huzal gumi vagy műanyag szigetelő rétegének vágására.

(3) A fogók pengéje huzalok és vashuzalok vágására és vágására is használható. A 8. sz. horganyzott vashuzal vágásakor használja a pengét, hogy néhányszor oda-vissza vágja a felületet, majd csak óvatosan húzza meg, és a huzal eltörik.

(4) A guillotine keményfémhuzalok, például huzalok és acélhuzalok vágására is használható.

(5) A fogók szigetelő műanyagcsöve több mint 500 V-os ellenállási feszültséggel rendelkezik, és ezzel a vezeték villamos energiával vágható. Használat közben ne dobja körbe, hogy ne sértse meg a szigetelő műanyag csövet.

(6) Ne használjon fogót kalapácsként.

(7) Ne használjon fogót a kétszálú élő vezeték vágásához, az rövidzárlatot okoz.

(8) Ha fogóval csomagolja be a karikát a kábel rögzítéséhez, rögzítse a huzalt a fogók fogói közé, és tekerje be az óramutató járásával megegyező irányba.

(9) Elsősorban vékony huzalátmérővel rendelkező egyszálú és többszálú vezetékek vágására, egyszálú huzalok, szalagos műanyag szigetelőrétegek stb.


Ágazati ismeretek

Kapcsolódó termékek